有三款套餐、10款汤底选择,环境干净,精选套餐按不同时段收费,美国精选牛套餐,美国极黑和牛套餐,特上牛小排🐮我同朋友试美国极黑和牛,性价比好高🤣麻辣、香辣、清甜、番茄、药膳等,等通通都有,两个男人最后拣咗沙嗲汤底😎沙嗲牛肉不得了牛肉重点有SRF美国极黑和牛、美国安格斯牛板腱、美国特级肩胛肉眼 ,极黑和牛系最推荐😛油脂香,而牛板腱肉味较会多啲,放题牛嚟讲绝对高质,当然仲有牛舌、封门柳,加埋公仔面,整个沙嗲牛肉面🤣而配料台湾直送好似蛋饺、王子面等等,仲有皇帝菜𠮶啲好正,仲有肉燥饭可以食饮品🍸餐厅有提供3款较特别嘅酒类如白酒、烧酌、清酒,仲有好多自家制茶类,冷泡茶,各式各样台式饮品,另外都仲有咖啡机可以冲咖啡☕️甜品🍧我觉得比较惊喜,好多雪糕🍦雪条仲有 Haagen-Dazs杯装🤣食多杯都好快回本😎我自己就拣咗老虎堂嘅芝士黑糖@beefstationtst 🚩 牛站(駅)麻辣火锅放题 (尖沙咀)尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖#addifoodie #addifoodie尖沙咀#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处

@beefstationtst

🚩 牛站(駅)麻辣火锅放题 (尖沙咀)
尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖

#addifoodie #addifoodie尖沙咀
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处 #goodfood #周围食 #香港插画 #情侣美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #爱情插画 #香港探店 #尖沙咀 #牛駅
2023-10-17
用餐时段