2023-06-30
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥘2號餐: SRF 美國極黑和牛片 $288同朋友夜晚去咗食牛駅放題,$288可以任食2個鐘🤩。餐廳用QR code經電話落單,我哋湯底就選擇咗椰子雞鍋,再嗌咗啲海鮮同肉類,然後去自助吧攞其他嘢食。自助區食物林林總總,除咗有蔬菜區、丸類區、小食區、甜品區、飲品區,仲有好多麵食同生果選擇,部分食材更加喺台灣直送到港!之後仲發現佢哋原來有乳鴿可以任食,真係第一次見🤩😋。飲品仲有咖啡、熱茶、珍珠奶茶同多款冷泡茶選擇,而且啤酒同清酒仲係任飲添!🥢椰子雞鍋🆙椰子雞鍋好香椰子味,味道好清甜,亦唔會太油膩👍🏻。🥢封門牛柳&美國肩胛肉🆙我哋嗌嘅2號餐新增咗封門牛柳可以任食🤩牛肉份量每1份大概3-4塊,偏薄身好快就熟。特別鍾意牛肩胛同封門牛柳,肉質柔軟,牛味濃郁😋。🥢長形蟹柳 🆙呢個長條型蟹柳必食!佢嘅size係平時食開嘅蟹柳三倍以上,擔心食唔晒嘅朋友可以同朋友分享黎食🫢。必食推薦😋😋:蔬菜區:冰菜,水蓮、豆苗丸類區:蘑菇芝士堡、芝士年糕、珍寶魚蛋小食區:小龍蝦、鹹蛋炸魚皮、炸午餐肉甜品區:Häagen-Dazs雪糕、Ekselence 拿鐵咖啡雪條、3.6牛乳布甸
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🥘2號餐: SRF 美國極黑和牛片 $288
🥢椰子雞鍋🆙
椰子雞鍋好香椰子味,味道好清甜,亦唔會太油膩👍🏻。
🥢封門牛柳&美國肩胛肉🆙
🥢長形蟹柳 🆙
必食推薦😋😋:
蔬菜區:冰菜,水蓮、豆苗
丸類區:蘑菇芝士堡、芝士年糕、珍寶魚蛋
小食區:小龍蝦、鹹蛋炸魚皮、炸午餐肉
飲品區:珍珠奶茶、啤酒、冷泡茶
🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7.5/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7.5/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.62/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
#bakdiu台式#bakdiu火鍋 #bakdiu尖沙咀