2022-12-31
今日好想去食燒肉,但係又唔想食放題嗰類型,食得太飽太撐,就揀咗呢間係尖沙咀嘅燒肉 餐廳環境都幾舒服 有套餐同單點為主,想食幾多就叫幾多 而且仲有其他小食或者一品料理。我哋叫咗牛小排,燒肉入邊我就最鍾意食牛小排,肉質比較𦁤身,店員話燒到五成熟就可以,而且我見牛肉色水油花都幾好 幾新鮮。另外叫咗一個比較特別嘅雞頸肉,佢嘅口感好特別,好彈牙嘅肉質 同一般嘅雞肉唔同,而且有比較濃郁嘅雞肉味。另外重點咗個明太子玉子燒,同埋燒原條魷魚🦑,原條魷魚好大條份量好多,醬汁甜甜地 好岩味,我哋想再食熱啲就拎去過路到燒一燒😂另外仲有一人一個飯同烏冬份量好足,尤其是溫泉蛋味素飯好豐富,撈埋牛肉汁好好食👍🏻👍🏻最後飲品要左草莓乳酸同埋水果茶,水果茶用咗超大量嘅水果,而且仲有一大嚿燒過嘅菠蘿🍍,餐廳連飲品都做得好有誠意👍🏻