2023-10-06
🫶🏻尖沙咀棉登徑一帶開滿日式餐廳,同男朋友周末出街自然想食好啲,係 Openrice check 左呢間餐廳評價不錯,Book 左午餐時段燒一燒~ 🍖🍖🔹 牛魔燒肉盛合幾經思索,最終我地都係選擇左呢個午市套餐─ 牛魔燒肉盛合,始終係咁多個盛合入面,佢包含最多唔同部位既牛肉,黎得食燒肉就緊係要 Taste 下和牛啦❗️呢份盛合各有兩片澳洲和牛胸腹、西冷、五花、A4和牛霜降、厚切和牛舌及和牛牛肩肉,和牛顏色粉嫩,雪花片片,燒後油脂盡出,肉質軟嫩而和牛肉味頗盛,高質 🥰🥰 建議可以剪細塊啲厚切和牛舌,會燒得更完滿 🦋.盛合同時包含沙律、牛骨湯、飯、前菜及飲品,加左 5 蚊升級一碗飯做牛魔拌飯,拌飯素食特別香甜~ 飲品就配搭可樂及蘋果汁 🥤🥤 食後解膩一流 😎🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 牛魔 (尖沙咀)📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖⏰ 星期一至日: 12:00-23:00💸 全單 $ 570 / 2 人
🔹 牛魔燒肉盛合
建議可以剪細塊啲厚切和牛舌,會燒得更完滿 🦋
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
牛魔 (尖沙咀)
📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖
⏰ 星期一至日: 12:00-23:00