2023-01-09 45 浏览
今次黎到位於尖沙咀既time park lounge,估唔到位於地下既餐廳都另有一番世界😍。餐廳呢排喺裝修之後改變咗啲內部環境,依家仲有live band,可惜時間唔啱冇睇到😢。不過餐廳食物高質,環境都非常好,啱晒夜晚同另一半或者朋友一起食,chill一chill,飲杯嘢放鬆下~~🥳 ✨魚蝦蟹多士焗好既多士非常脆口,面層搽有蝦醬同埋兩條蝦肉,味道好濃郁,忍唔住一口食晒!😋 ✨柚子醋鮑魚仔鮑魚仔口感Q彈,非常爽口,柚子醋味道好微,不過都增添咗唔少風味~~🤤 ✨廚師精選沙律今次食到既係火腿沙律🐷,沙律菜新鮮清甜,火腿肉鹹香得黎同沙律配搭得好完美,係一個好好既開胃小菜。😚 ✨蒜香炒蝦球意粉🦐我自己最鍾意呢份意粉,略微辣既意粉搭配埋數隻新鮮大蝦,越食啲辣味越上癮,而大蝦新鮮彈牙,推薦! 🤩 ✨煙三文魚佐63度溫泉蛋意粉🍣煙三文魚意粉份量十足,將溫泉蛋篤穿之後撈埋意粉一起食,可以令到每一條意粉都掛上蛋汁,滿滿既蛋香非常好味!😜 ✨Dark Moon Frozen 濃厚既咖啡香味搭配埋榛子既香氣,味道非常特別,中間用沙冰既形式呈現,口感更加,推薦! 🥰

✨魚蝦蟹多士

✨柚子醋鮑魚仔