• 蕃茄沙律拼青瓜 $120分別以胡麻醬同麵豉醬調味嘅蕃茄同青瓜🍅• 炸白蝦(半份) $60咪睇少呢碟炸白蝦,炸得超超超超超香口,細細隻估唔到勁重蝦味,呢個時候配返杯啤酒就Perfect池🍻• 特上壽司拼盤 $498呢個壽司拼盤採用嘅都係時令魚料,所以有時有款式會更換。好似依日我哋就食咗大拖羅、油甘魚、深海池魚、牡丹蝦、秋刀魚、赤貝、北海道海膽、左口魚邊同吞拿魚蓉卷。絕大部份嘅魚料都好新鮮,個海膽更係令我眼前一亮,非常濃甜🥹• 串燒拼盤 $198串燒方面都燒得唔錯!小編最愛係牛舌,浸油香味實在不得了,仲有雞皮餃子都幾特別!• 白子天婦羅(兩件) $120踏入十一月又係白子嘅當造季節,呢款白子天婦羅經油炸後暖粒粒,口感綿密柔滑,同生食時嘅風味完全唔一樣🫶🏻• 魚湯稻庭烏冬(小) $65店家自家熬製超濃魚湯底呈奶白色,質地好厚身,滑下喉嚨後口腔仍然殘留住濃郁嘅魚味,配上煙韌嘅稻庭烏冬,係店內招牌之一👍🏻
• 蕃茄沙律拼青瓜 $120
分別以胡麻醬同麵豉醬調味嘅蕃茄同青瓜🍅