尖沙咀食寿司除左连锁寿司之外,餐厅行嘅路线都系高级日本野,价钱比较贵,而十和田嘅价钱就唔会太离地,午餐比较抵食啲,晚餐都可以接受嘅!特别一提嘅系佢地嘅寿司饭系加赤醋嫁,讲真我就唔系好食得出有咩大分别,不过都可以黎试下嘅😬**********<平成卷> $138依个卷物有呑拿鱼蓉、海胆、三文鱼籽,除左面头有一堆呑拿鱼蓉之外,中间都仲有包住呑拿鱼蓉嫁,所以都几足料!不过其实加埋海胆同三文鱼籽,因为呑拿蓉占嘅比例太多,所以唔算好食到mix埋个个味😂**********<三文鱼三味寿司> $38(三件)三文鱼嘅fans紧系要叫依个三文鱼三味寿司,一客有三件,芥辣三文鱼、姜蓉三文鱼、炙烧三文鱼各一件🐟果然无叫错,一啖一旧好满足,油脂分布都几平均,唔会太肥都唔会好瘦🤤

**********
<平成卷> $138

平成卷

**********
<三文鱼三味寿司> $38(三件)

三文鱼三味寿司
三文鱼三味寿司