2023-05-12
尖沙咀舒適日式居酒屋🏮 今日放工快閃The One 見到呢間日式餐廳 啱啱有卡位 就入去試吓😎😎 ✨日式麻將豆腐沙律$88呢個沙律健康又抵食 沙律菜非常新鮮 豆腐順滑軟綿 加咗麻醬蟹籽魚籽 仲有芝麻 非常好食 😋 ✨超級龍鳳卷$98擺盤精美 飯團裏邊卷住鰻魚海老 芝士 青瓜 脆片 有軟腍香脆雙重口感 係出色嘅卷物😋 ✨鹽燒鯖魚$82都幾大條 燒到焦香 點埋汁 再加埋檸檬汁一齊食 無骨 非常惹味 🥰🥰 ✨鹽燒白鰻$38鰻魚好厚肉 熱辣辣上枱 充滿魚油香 正😋😋 ✨鹿兒島黑豚荔枝卷串燒$32豚肉卷住荔枝一齊燒 味道都好夾 佢啲串燒非常精緻😎 餐廳選擇都好多 除咗有好多特色卷物 串燒外 仲有刺身 鍋物 壽喜燒 天婦羅 係一間好多元化嘅日式餐廳 聽講啲醬汁都係自己調配👍 下次再試吓其他嘢 😄 🎈古今二 (The ONE) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖 🥰歡迎follow我睇更多食評🥰IG/小紅書:meimei_foodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpi
尖沙咀舒適日式居酒屋🏮
✨日式麻將豆腐沙律$88
✨超級龍鳳卷$98
✨鹽燒鯖魚$82
✨鹽燒白鰻$38
鰻魚好厚肉 熱辣辣上枱 充滿魚油香 正😋😋
✨鹿兒島黑豚荔枝卷串燒$32
豚肉卷住荔枝一齊燒 味道都好夾 佢啲串燒非常精緻😎
🎈古今二 (The ONE) (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖
🥰歡迎follow我睇更多食評🥰
IG/小紅書:meimei_foodie
#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie