2023-01-08
早幾日同朋友去左呢間係尖沙咀嘅福岡漢堡扒,之前係openrice見到啲相好似好吸引咁,想試好耐😜入面係一行行咁打橫坐,冇地方放袋,個店員好貼心咁比左個袋我地裝野😙坐得都幾寬敞,唔會覺得好迫,落單係手機自助形式🤳🏻好方便🙂見到佢啲二人套餐好抵食,所以就揀左其中一個$359嘅,所有兩人套餐都包左二人味增湯、棷菜沙律、飲品、一個主食🍚同兩個漢堡扒🤩,食完超飽😉🔻▪️芝士蛋蒜和牛漢堡扒呢到主打係漢堡扒,所以當然要試下啦,呢個漢堡扒睇落好吸引🤤成個波咁大比啲蛋漿圍住🤭而且份量都幾多🙌🏽第一次食唔係好識,但店員會指示你應該點食,就係用個剷切一部分落黎,然後放上舊石度燒,中間反兩至三次就得,可以按個人喜好決定生熟程度😺雖然係幾熱氣,但係煎完熱辣辣咁食真係好正,而且底下嘅芝士蛋都好食😋每個座位都有安裝獨立抽氣位,燒肉時對準熱石就可以抽走油煙😽唔怕會整到成身都係燒肉味!店員間唔中會更換熱石,服務很好👍🏽🔻▪️月見味噌牛丼飯呢個飯好大碗,上面有好多菇同埋牛肉,再撈埋粒蛋黃一齊食,正呀🔻兩人套餐仲可以用優惠價$38 加小食一款,所以我地加左份黑松露薯條,超脆而且啲醬好多😙呢個餐仲包左兩罐罐裝飲品,或者可以+$1
▪️芝士蛋蒜和牛漢堡扒
▪️月見味噌牛丼飯
🔻
兩人套餐仲可以用優惠價$38 加小食一款,所以我地加左份黑松露薯條,超脆而且啲醬好多😙呢個餐仲包左兩罐罐裝飲品,或者可以+$18 轉做特飲,今次體驗唔錯,好食又好玩,下次可以再試😍