2022-11-02 31 浏览
尖沙咀加連威老道20號呢間🌼云手工火鍋店🌼真係超高質👍🏻裝修好靚,地方大,重設有獨立房間,湯底款式較特別,有魚缸養住啲海鮮🦞保證新鮮😋重有刺身,手打丸同自制餃子等等⋯⋯訂位個時記得上Openrice訂呀,有更加多嘅優惠💰💰💰💰🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼火焰沙白蟹鍋🍲 有侍應親自過來處理,先將海鮮同牛油爆炒,炒出來香噴噴勁鮮味🤭然後加白酒會用火搶點火,好大火架🔥打卡一流👍🏻啲蟹同啲蜆都好新鮮,啖啖肉🤟🏻😋本地手切牛頸脊🐮佢中間加左乾冰上枱,成個感覺好正,令到啲牛肉更加靚,油花分布均勻,食落有咬口有肉味👍🏻👍🏻正😋新鮮蟶子皇,原隻大連鮑魚🦞呢到啲上碟擺盤全部都好靚,未食齊睇都好開胃,呢到啲海鮮真係必點😋👍🏻👍🏻👍🏻佢始終有個魚缸養住,真係好唔同,勁新鮮勁彈牙👍🏻台山蠔🦪 佢szie細隻啲,都重蠔味花雕醉雞子🐔我至愛😍用個柸上,我打邊爐必點🤟🏻🤟🏻招牌新鮮鵝腸❤️ 呢個都係必點,啲鵝腸洗得超乾淨,冇異味,連埋啲肥膏一齊食🤤勁爽滑手打鹹蛋黃蝦丸(半份)🤤呢個都要點埋,佢地真係自己手打,所以勁彈牙,鹹蛋味濃郁🤟🏻🤟🏻正👍🏻👍🏻竹笙帶子香菇餃(半份)呢到啲丸同餃最好就係有半份叫,可以試多啲唔同嘅

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

台山蠔🦪 佢szie細隻啲,都重蠔味

花雕醉雞子🐔我至愛😍用個柸上,我打邊爐必點🤟🏻🤟🏻

竹笙帶子香菇餃(半份)呢到啲丸同餃最好就係有半份叫,可以試多啲唔同嘅野,呢個餃超足料,餡料比較特別👍🏻

椰青🥥打邊爐地方真係好少有人椰青叫😋👍🏻👍🏻打邊爐飲返個幫助清熱🤟🏻正正正

2022-10-31