餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

2024-05-19 373 浏览
做完gym想同朋友食得健康少少 所以拣咗呢间poke go 系食夏威夷鱼生盖饭的本身有6款嘅signature bowl可以拣 如果想自由配搭亦都可以build your own bowl 而选择困难症嘅我地最后就拣咗其中2款预设款式ONO (多酱)三文鱼 寿司饭 温室青瓜 鸡蛋丝 蟹棒沙律 果仁芝麻酱 芝麻一上枱就见到满满一碗 d𩠌系多到想捞埋嚟食都有d困难 三文鱼份量好足而且几肥美 青瓜好爽脆 食落好fresh 仲有大量嘅鸡蛋丝同蟹棒沙律 口感非常丰富SHOYU AHI (多酱)吞拿鱼 寿司饭 芝麻海带 和式青葱 紫洋葱 鲣鱼酱油 芝麻 木鱼丝吞拿鱼几新鲜而且份量一样唔吝啬 仲有芝麻海带 洋葱同木鱼丝 有层次得嚟又健康 配埋鲣鱼酱油味道就更加鲜甜 食完成个系劲饱 下次会想试下拣沙律菜底 相信个份量会比较啱女仔食

ONO (多酱)

SHOYU AHI (多酱)