成日见人起社交平台cafe关注组推介呢间cafe多数人都系食佢个Panini或者鸡胸沙律不过我惊唔够食所以拣咗汉堡包,完全冇后悔😋▶️ 烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱及焗薯 ($125)落单后要等大概15分钟,再肚饿都值得等~上枱好高好大份,卖相吸引🍔个口再大都唔会咬得到,所以要分开食中间夹住两大块鸡髀肉🍗用孜然香料腌,颇有中东风味肉质滑嫩,附有鸡油好juicy,啖啖肉无骨,外皮烤至香脆😋配上又甜又多汁嘅菠萝🍍似夏威夷Pizza咁一咸一甜酱汁用柠檬乳酪而唔系蛋黄沙律酱,健康又唔会整淋面包乳酪似greek yogurt,唔酸而有cream cheese味道,另外加入黑胡椒,意外地夹👍🏻蕃茄片多汁,生菜特别新鲜青翠🥬汉堡面包松软,烤至表皮微脆🍞简单涂上少许牛油已经好美味旁边焗薯口感唔错🥔用上香草、红椒粉、大蒜粉调味,够惹味,略嫌咸咗少少啫钟意佢唔系用炸薯条做伴菜,冇咁热气-食物以Cafe嚟讲质素好好,好味又大份环境就差少少,坐得唔算舒,成个food court咁😅服务一般,基本上全部自助,要出去落单,又限时90分钟价钱贵少少但值得嘅,胜在唔收加一服务费星期日2:00嚟都多人,可能要等一阵位
成日见人起社交平台cafe关注组推介呢间cafe
多数人都系食佢个Panini或者鸡胸沙律
不过我惊唔够食所以拣咗汉堡包,完全冇后悔😋

▶️ 烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱及焗薯 ($125)
落单后要等大概15分钟,再肚饿都值得等~
上枱好高好大份,卖相吸引🍔
个口再大都唔会咬得到,所以要分开食
中间夹住两大块鸡髀肉🍗用孜然香料腌,颇有中东风味
肉质滑嫩,附有鸡油好juicy,啖啖肉无骨,外皮烤至香脆😋
配上又甜又多汁嘅菠萝🍍似夏威夷Pizza咁一咸一甜

酱汁用柠檬乳酪而唔系蛋黄沙律酱,健康又唔会整淋面包
蕃茄片多汁,生菜特别新鲜青翠🥬
汉堡面包松软,烤至表皮微脆🍞简单涂上少许牛油已经好美味
钟意佢唔系用炸薯条做伴菜,冇咁热气
烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱及焗薯

食物以Cafe嚟讲质素好好,好味又大份
厚切意大利烟肉配卡邦尼意粉

环境就差少少,坐得唔算舒,成个food court咁😅

服务一般,基本上全部自助,要出去落单,又限时90分钟
价钱贵少少但值得嘅,胜在唔收加一服务费
星期日2:00嚟都多人,可能要等一阵位
烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱及焗薯