2019-09-12 696 浏览
同屋企人做节,去咗呢间日式放题店。预先book咗枱,唔使等,即刻入座。个场十分阔落,座位舒适,同其他放题店一样,有少量嘅自助区,饮品区。其中一样特别嘅系,呢度酒精饮品唔使另外加钱,除咗一罐罐嘅啤酒,仲有tab beer,可以比你自己玩下试吓斟啤酒,通常个店员见你针到成杯泡就会过嚟帮你手。熟食选择都唔算少,上菜速度都算快,份量都唔会特别减你。每台会另外送左一条鱼嘅刺身但我真系唔识欣赏食食下一个店员攞住个铃铃行出嚟叫我地去排队拎呢个片皮鸭每人可以拎两块,用嘅系正宗面皮包住片皮鸭,都真系几好食。甜品方边出面自助区有少量选择但有movenpick 同Häagen-Dazs嘅雪糕,已经值回票价。另外值得一提嘅系,角落头有个儿童专区,可以放啲小朋友入去放电。
熟食