餐厅: 小魚兒 (金馬大廈)
资讯:

2019-07-05 168 浏览
成日見到人北上打卡食大大盤烤魚,但對於出街都懶既我北上實在太遠啦,行過金馬倫道見到一間新開張既烤魚店當然以地理位置優先去試試.內裏碗碟好有心意好可愛.烤魚一共有4款魚及7款口味,另有其他配料小食選擇.點單全面電子化用2D barcode scan.炭燒風味烤沙巴龍躉,想食辣又怕辣既我揀左小辣小麻試試水温,烤魚上滿佈青椒,紅辣椒同一串串既青花椒.沙巴龍躉預先烤好,上菜既時候店員仲幫我拆埋骨放便一陣可以大大啖食.鍋底有豆芽同滑豆腐做底.涼拌沙土豆絲爽脆,蒜香味重.食到中間變成解辣食品.黑毛豬腩片味香又唔會過肥.彈牙煙靭既紅薯粉吸盡烤魚鍋精華越食越辣,極限挑戰.

內裏碗碟好有心意好可愛.

烤魚一共有4款魚及7款口味,另有其他配料小食選擇.

點單全面電子化用2D barcode scan.

鍋底有豆芽同滑豆腐做底.

涼拌沙土豆絲爽脆,蒜香味重.食到中間變成解辣食品.

黑毛豬腩片味香又唔會過肥.

彈牙煙靭既紅薯粉吸盡烤魚鍋精華越食越辣,極限挑戰.