美國精選牛套餐 ($238 一人)好耐無打過邊爐啦😭今次去咗尖沙咀嘅牛駅試試! 環境好乾淨整潔, 而且座位闊落, 坐得好舒服🥰首先有唔同area嘅自助枱, 有前菜小食, 火鍋材料, 麵類, 特色飲品同埋甜品section!🤩 前菜小食有泰式鳳爪, 麻辣豬脷等等, 十分吸引!🥰食落都好夠味, 食得出絕對唔馬虎! 而麵類就有幾款特別麵類, 有其他火鍋放題比較少見嘅菠菜麵😋 我地今次叫咗藥膳牛骨湯同埋禦寒胡椒豬肚湯(鴛鴦湯底+$48)🤓湯底好好飲, 唔會得個鹹味, 而且啲湯料都好新鮮同埋入味😎 今次我地揀咗美國精選牛套餐, 個美國肩胛肉都好出色, 食落好香牛味😍講番啲火鍋材料先! 出面自助區域嘅材料全部都好新鮮, 而且長期都會有職員fill滿🤪 味道方面, 依間嘅材料都比出面一般嘅高質, 而且都好整潔👍🏼 而其他落order嘅材料都保持水準, 海鮮好新鮮, 食落唔腥, 沙白無沙, 啲蝦肉仲好彈牙😳真係好有驚喜🫣最後仲有甜品time! 仲有得雪糕機俾大家玩下😚分別有朱古力同抹茶軟雪糕☺️
美國精選牛套餐 ($238 一人)