2020-07-01
😈好耐之前已經想試下呢一間拉麵店,😂但係由於淆底嘅關係次次都只係係門口經過。😳最近聽朋友講先知原來可以自選麻辣程度!😝所以就膽粗粗去食呢間👺重口味拉麵店。佢呢到原來係可以自調👹麻同👺辣嘅程度啊!😋我就叫左個走辣少麻,走辣係因為我想試下本身佢個味增湯底如何,認証左係唔錯嘅😋!👍🏼佢個湯底係偏濃稠嘅,還原日本嘅拉麵湯底。⭐️味玉麻辣味增拉麵 - 走辣少麻佢有一舊叉燒,叉燒係少見嘅,煮得好林,d肥膏又岩岩好!蛋控嘅我一定會叫味玉啦,流心整得都幾好!呢個少麻都幾過到下癮,下次可以試下中麻,❤️因為我比較喜歡麻麻嘅感覺!⭐️增量叉燒麻辣味增拉麵Mary 就同我相反,佢唔鐘意食麻,但係就想食辣。所以佢就叫左小辣走麻!我當然會食下佢個碗,睇下個辣正唔正啦!佢呢個小辣岩岩好,辣辣地但食得舒服嘅,味道亦都唔會蓋過本身味增湯底嘅味道!❤️增量叉燒方面,佢係正常size 嘅double!
⭐️味玉麻辣味增拉麵 - 走辣少麻
⭐️增量叉燒麻辣味增拉麵
❤️增量叉燒方面,佢係正常size 嘅double!