2018-04-25 122 浏览
等一次黎到I’s Land Cafe 你一定會愛上佢嘅清新田園風。觀塘工廈地區,人多又擠迫,嚟到呢度吃飯,零舍輕鬆愉快,因為 I’s Land Cafe 裝修到好似花園甘,綠葉、紅花、輕快的音樂,友善的店員,可以減減壓。佢地有二人晚餐,都好豐富。又有兒童餐,非常適合一家大細嚟開餐。今日我地食左 tea黎,唔太肚餓,就散叫兩款。牛油果三文魚沙律 62 元份量好大,三文魚做到一朵玫瑰,好靚,好優雅。配上甜酸醬汁,用來撈沙律唔錯。除蔬菜,仲有火龍果和菠蘿呢啲生味,足夠的纖維成份。德國鹹豬手配三色汁係招牌菜,真係無介紹錯!焗得香脆無比的豬皮,一點都無油膩感。每塊肉都嫩而厚肉,帶少少鹹香,食起上來幾滿足。三色汁好靚,由於豬手本身已經夠好味,無特別添醬。士多啤梨燕麥沙冰48元天氣開始熱,我叫左鮮果士多啤梨燕麥沙冰。第一啖已經透心涼。唔知點解,有一種食士多啤梨糖既甜蜜感。好大杯,抵飲!美式咖啡呢度既咖啡用好靚既咖啡杯,睇到都心情好。呢渡服務好好,店員好友善。吃既節奏好慢又relax. 不妨黎減減壓、吃個靚餐。

佢地有二人晚餐,都好豐富。

又有兒童餐,非常適合一家大細嚟開餐。

今日我地食左 tea黎,唔太肚餓,就散叫兩款。

牛油果三文魚沙律 62 元

份量好大,三文魚做到一朵玫瑰,好靚,好優雅。

配上甜酸醬汁,用來撈沙律唔錯。

除蔬菜,仲有火龍果和菠蘿呢啲生味,足夠的纖維成份。

德國鹹豬手配三色汁係招牌菜,真係無介紹錯!

三色汁好靚,由於豬手本身已經夠好味,無特別添醬。

士多啤梨燕麥沙冰48元

天氣開始熱,我叫左鮮果士多啤梨燕麥沙冰。第一啖已經透心涼。

唔知點解,有一種食士多啤梨糖既甜蜜感。好大杯,抵飲!

美式咖啡

呢度既咖啡用好靚既咖啡杯,睇到都心情好。

呢渡服務好好,店員好友善。

吃既節奏好慢又relax. 不妨黎減減壓、吃個靚餐。