2021-10-28 59 浏览
又係我去食漢堡包🍔,漢堡包3個字充滿唔同既配搭同創意🥰。今次外買🥡,唔係堂食😌,打開包裝食物依然幾靚仔,幾好👏🏻。今次買左2個包,小食啦,基本野😌,本來想食佢個招牌,但好似大巨型🤩,都怕食唔晒🤣。🔻 BBQ手撕豬爆汁菠蘿漢堡包 $58🔻堅係爆晒汁,手撕豬好入味,一梳梳既手撕豬肉,軟淋得黎又有口感🤤,而食落有少少🤏🏻辣,菠蘿🍍甜酸味同個微辣幾夾👍🏻,惹味得黎又唔會辣到飲晒水😬,🔻千島醬招牌手打炸蝦餅芝士漢堡 $88🔻依個蝦餅幾特別,係食到原隻蝦既蝦餅🤤,食落結實彈牙,千島醬加菠蘿食落幾開胃🤤,唔好睇個包好似得幾樣野,大個到一啖咬唔晒🤣,然後咬落爆汁🤤,食到舔晒咀😚。🔻薯絲蝦 $38🔻我係勁鐘意食,薯絲炸得透徹😝,包住隻蝦🦐,食落勁脆口鬆化🤩,好香薯仔味,咬多2下就有蝦味,超正❤️,一啖一粒真係想食多幾隻🤣。🔻脆辣香雞塊 $28🔻依個‼️‼️推介‼️‼️係真辣雞,唔係落的辣粉既辣雞。炸之前已經醃好左,係白雪雪既雞肉間會見到一條條辣味既痕跡🥶。食落少少🤏🏻辣而且好脆口,雞肉出奇地嫩滑😱,一邊食,辣既後勁就慢慢出現🔥,真心惹味好食。🔻玄米綠茶 洋甘菊茶🔻2款茶都幾fresh,感覺清淡,香味濃😌,玄米平時

🔻玄米綠茶 洋甘菊茶🔻2款茶都幾fresh,感覺清淡,香味濃😌,玄米平時比較容易接觸,可以試下洋甘菊茶,似菊花,但飲落會清香的😌。

午餐set都幾抵,包野飲,又可以加錢轉茶。