突然有日辣癮起見到荃灣新開左間餐廳就去試試佢!!呢間餐廳好就腳係荃灣廣場附近,行3分鐘就到!- 青花椒麻辣鍋 我個人十分推薦如果食得辣嘅朋友可以試下個湯底真係好香 愈滾愈辣 非常適合無辣不歡嘅朋友~- 美國肥牛片 色澤好靚食落有牛味肉質幾嫩咁嘅價錢已經算唔錯好抵食!- 墨魚滑 食落口感唔錯 好滑 搞到我想嗌多個黎食!- 午餐肉 唔知點解佢啲午餐肉咁特別 食落好有層次好香 打邊爐一流!- 魷魚鬚 正常 不過不失 食落幾爽- 金菇 份量好多好新鮮 放落個湯底度吸哂啲精華一流~- 娃娃菜 菜都係好正常洗得好乾淨 大大份好抵食- 海帶 平時打邊爐見到好小地方有得食海帶 點知今次比我見到 仲唔嗌返碟食咩😛- 粟米 份量都幾多 食落去都幾甜 - 燒豬頸肉 燒得好香我覺得係必食 豬頸肉加上個醬汁食落好清新食落唔油膩~- 時日涼茶 (羅漢果) 清清地唔會太甜好適合打邊爐飲黎下火- 總結:雖然佢地係新開 但好多野都做得好好 可以值得一試 價錢公道 係位置比較小想去食就可能要打電話book枱預約喇!

突然有日辣癮起見到荃灣新開左間餐廳就去試試佢!!
呢間餐廳好就腳係荃灣廣場附近,行3分鐘就到!

- 青花椒麻辣鍋 我個人十分推薦如果食得辣嘅朋友可以試下
個湯底真係好香 愈滾愈辣 非常適合無辣不歡嘅朋友~

- 墨魚滑 食落口感唔錯 好滑 搞到我想嗌多個黎食!

- 魷魚鬚 正常 不過不失 食落幾爽

- 金菇 份量好多好新鮮 放落個湯底度吸哂啲精華一流~

- 娃娃菜 菜都係好正常洗得好乾淨 大大份好抵食

- 粟米 份量都幾多 食落去都幾甜