2019-03-23
佐敦獲獎無數嘅咖啡室☺️之前聽鍾意飲咖啡嘅朋友講🤔佢哋呢一間真係名不虛傳於是我就同個friend嚟食個lunch🤤佢哋係出去收銀台去買嘢食然後會送上台比你😋第一次嚟食就梗係食最出名嘅嘢就係佢哋嘅🤣💓all day breakfast 啦🥳 🎈Monster ($115)😋巨大既all day breakfast 平時你講得出既早餐食材就一定有!喜歡佢地黑松露薯蓉🤤煙三文魚都好新鮮🤩仲有紅黃車厘茄爆汁☺️超飽精選😌🎈牛油果蟹肉法式奶油多士($95)超多蟹肉鋪係上面,蟹肉唔會好乾,下面仲有厚厚嘅一層牛油果🥑🤤☝🏻下面係麥包脆多士非常健康😋隔離仲有配d啲沙律菜🎈super fruit ($40)用透明茶壺☝🏻😻紅色既茶!好靚!係野莓口味😋 甜甜地🎈手沖咖啡($68)那!我黎飲咖啡!想飲到原味咖啡係唔落糖唔落奶既!店主會好detail 咁解釋佢地既「甜杯」,「酸杯」☝🏻超級長知識呀😋想Fuit d 就酸杯佢地既自家出品既咖啡豆,係來自東非既ethiopia深度烘焙!店主話品種係屬於花香、果香類既coffee 茶底似伯爵茶!用酸杯似檸檬茶!而且Cafe既都算幾闊落!喺鬧市當中嘅一點安靜💓💓💓
之前聽鍾意飲咖啡嘅朋友講🤔
佢哋係出去收銀台去買嘢食
然後會送上台比你😋
🎈Monster ($115)
🎈牛油果蟹肉法式奶油多士($95)
🎈super fruit ($40)
用透明茶壺☝🏻😻紅色既茶!好靚!係野莓口味😋 甜甜地
🎈手沖咖啡($68)
茶底似伯爵茶!用酸杯似檸檬茶!
而且Cafe既都算幾闊落!喺鬧市當中嘅一點安靜💓💓💓