餐厅: 蟹仙海鮮蒸碢大公館
资讯:

呢間蒸海鮮係銅鑼灣見過好多次,已經好想食!今竟然來食,就食好DD,揀左尊貴海鮮套餐$449一位,有10款海鮮,包括膏蟹,南非乾鮑、紐西蘭月亮貝、加拿大海虎蝦、鰻魚、韓國釜山珍珠蠔、澳洲龍蝦、蟹皇大元貝,而且仲有蔬菜籃,超級豐富。我自己就真係唔識控制火候,幸好呢度會有店員幫手睇住,基本上係逐樣海鮮幫你計時,可以慢慢食+傾計。要讚一讚,真係好勤力幫我地換碟同蒸海鮮。整體來講, 鮑魚大隻彈牙,蠔係超級大隻好好食,推薦蟹黃大元貝,有秘製的蟹膏好正。第一次食蒸鰻魚,原來甘好食👍最精華都係蒸鍋的粥底。吸收海鮮的精華,非常鮮甜。以食海鮮的價錢來講都算合理,鍾意食海鮮既可以體驗下。🥢蟹仙海鮮蒸碢大公館 🌏銅鑼灣謝斐道500號維安商業大廈地舖至1樓
呢間蒸海鮮係銅鑼灣見過好多次,已經好想食!今
第一次食蒸鰻魚,原來甘好食👍
最精華都係蒸鍋的粥底。吸收海鮮的精華,非常鮮甜。
以食海鮮的價錢來講都算合理,鍾意食海鮮既可以體驗下。
🥢蟹仙海鮮蒸碢大公館
🌏銅鑼灣謝斐道500號維安商業大廈地舖至1樓