2022-02-08 18 浏览
依家禁堂食,收左工想食個燒肉邪惡下都冇機會偶然間發現呢間可以將唔同部位既高質燒肉SET咁梗係要即買啦鋪頭睇落都幾簡潔舒服遲D開返堂食可以黎一戰2人前SET都只係$370起,都幾抵食燒肉2人前C餐超豐富既一個SET有五花腩、豬梅肉、雞肉、牛舌、牛肩、封門柳、中蔬菜籃、日本刺身級帶子、自家竹蔗茅根、檸檬薑茶牛肩、封門柳兩隻牛都食得出超靚牛肩肉既肉味非常濃厚,將呢個部位既特色完全表現晒出黎而珍貴既封門柳,肉香都係過之而無不及之外,佢口感更加軟嫩,食落幸福感滿滿五花腩、豬梅肉五花腩肉同脂肪層層分明,食落唔膩燒果陣唔洗落油,將佢原本既脂肪燒晒出黎令佢有少少焦香更好味之餘仲唔會咁油膩平時梅頭都係用黎整叉燒多,估唔到用黎燒肉都咁正,食落口感好軟熟雞肉、牛舌、日本刺身級帶子雞似好新鮮,食落唔會韌亦唔會鞋口牛舌唔會有奇怪既騷味,牛脂味非常之香不愧係刺身級既帶子,食落鮮味係口入面大爆發就算我係燒到唔記得左佢,搞到燒耐左,佢都依然鮮嫩味美,真係超誇張中蔬菜籃食咁多肉,再燒呢個豐富既蔬菜盛平衡返就岩晒
依家禁堂食,收左工想食個燒肉邪惡下都冇機會
偶然間發現呢間可以將唔同部位既高質燒肉SET

燒肉2人前C餐
超豐富既一個SET
牛肩、封門柳

兩隻牛都食得出超靚
牛肩肉既肉味非常濃厚,將呢個部位既特色完全表現晒出黎
五花腩、豬梅肉

五花腩肉同脂肪層層分明,食落唔膩
燒果陣唔洗落油,將佢原本既脂肪燒晒出黎
令佢有少少焦香更好味之餘仲唔會咁油膩

雞肉、牛舌、日本刺身級帶子

雞似好新鮮,食落唔會韌亦唔會鞋口

牛舌唔會有奇怪既騷味,牛脂味非常之香

不愧係刺身級既帶子,食落鮮味係口入面大爆發
中蔬菜籃
食咁多肉,再燒呢個豐富既蔬菜盛平衡返就岩晒