2021-09-17
☆ 𝙏𝙝𝙚 𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 𝙋𝙞𝙜將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G10-11號舖✦ Signature PiggiePizza雖然係Medium size但都好大個咁,Pizza好足料,有好多手撕豬手肉、肉腸、火腿、燈籠椒、洋蔥各樣配料,一上枱我仲見到有好似豬皮嘅嘢,食落真係豬皮黎,幾攪鬼。✦ Mussels青口唔算話好大隻不過都好飽滿,個青醬汁幾清新幾好味,伴碟個2塊酸種麵包都幾好食。✦ Grilled Pork Tomahawk 好食,d肉仲係有少少粉紅色,剛剛好,伴碟個舊薯又幾好食喎,多面脆卜卜架(不過遮住左唔係好影到XD)✦ Tiramisu 好好食!我偏心咁比左佢做呢餐嘅No.1,每樣野都幾平均,咖啡個味、質地呢d都做得幾好(〃ω〃)✦ Vodka Punch✦ Elderflower Highball2杯cocktail都無乜酒味,不過都幾好飲嘅。
✦ Signature Piggie
✦ Mussels
✦ Grilled Pork Tomahawk
✦ Tiramisu
✦ Vodka Punch
✦ Elderflower Highball
2杯cocktail都無乜酒味,不過都幾好飲嘅。