安平燒肉食M和牛放題,晏晝食真係平少少,肉質好唔錯,有沙律吧,蔬菜,醬料嘢飲,自製安平飯,仲有乳酪雪糕添!呢個價錢同質素都非常之唔錯!一坐低有隻生蛋或者溫泉蛋,揀咗生蛋,因為係日本好出名嘅夢王蛋,非常清香,點肉食真係一流!🍴M5和牛餐 $368 120分鐘 (8/10)🍴牛舌芯每位贈送兩條食落去口感彈牙牛味濃郁!🍴上選牛腹肉 食落去都有牛味。🍴牛舌 鹽燠/黑椒洋蔥 爽口彈牙,切得比較薄🍴厚切杜洛克豚肉眼 切比較乾,身有口感🍴西班牙豬五花 正常五花肉🍴安格斯牛板腱食落去有牛味,亦都嫩滑少少!🍴嚴選裙邊牛柳非常有口感!⭐️澳洲M5和牛肩胛肉油脂豐富,肉味香濃,好食!⭐️安格斯牛小排牛味濃郁,油脂分布平均,幾好食!🍴 [安平夢王誕]月見牛牛肉軟滑,加上日本壽喜燒汁甜甜地,蛋嘅香,底下有啲洋蔥夾埋,就好似食壽喜燒!⭐️[安平梦王誕]起司梦王蛋蛋味濃郁,芝士好香!🍴爽彈虎蝦蝦肉爽口有蝦味⭐️燒帆立貝幾甜,肉質有彈性,感覺新鮮!🍴生蠔好味濃郁,唔會太腥。🍴烤中卷魷魚鬚都有口感!⭐️美國SRF極黑牛食落去嫩滑有牛味🍴SRF極黑一口牛三角牛肩肉 比較偏瘦有口感。🍴秘制牛肋條食落去甜甜地,口感軟腍!🍴乳酪雪糕比較

🍴M5和牛餐 $368 120分鐘 (8/10)

🍴牛舌芯每位贈送兩條
食落去口感彈牙牛味濃郁!

🍴上選牛腹肉
食落去都有牛味。

🍴牛舌 鹽燠/黑椒洋蔥
爽口彈牙,切得比較薄

🍴厚切杜洛克豚肉眼
切比較乾,身有口感

🍴西班牙豬五花
正常五花肉

🍴安格斯牛板腱
食落去有牛味,亦都嫩滑少少!

🍴嚴選裙邊牛柳
非常有口感!

⭐️澳洲M5和牛肩胛肉
油脂豐富,肉味香濃,好食!

⭐️安格斯牛小排
牛味濃郁,油脂分布平均,幾好食!

🍴 [安平夢王誕]月見牛

⭐️[安平梦王誕]起司梦王蛋
蛋味濃郁,芝士好香!

🍴爽彈虎蝦
蝦肉爽口有蝦味

⭐️燒帆立貝
幾甜,肉質有彈性,感覺新鮮!

🍴生蠔
好味濃郁,唔會太腥。

🍴烤中卷
魷魚鬚都有口感!

⭐️美國SRF極黑牛
食落去嫩滑有牛味

🍴SRF極黑一口牛三角牛肩肉
比較偏瘦有口感。

🍴秘制牛肋條
食落去甜甜地,口感軟腍!

🍴乳酪雪糕
比較重奶味,甜甜地!

🍴桂花烏龍
個人覺得桂花烏龍係最好飲!

推薦指數: 8/10
兩個鐘真係好夠食,肉幾質素唔錯,鍾意佢沙律可以自己拎,醬汁都有好多唔同嘅選擇!抵食又好食嘅台式燒肉!