2012-01-05 7 浏览
屋企人大力推薦, 就來了吃晚餐。 3個人點了: 雞、一斑兩味.WELL, 個小店, 地方細細, 平日都坐滿曬人, 兩個原因啦, 食物好食, 又抵食!個雞, 忘記了是什麼名字, 有好多GARLIC係面, 同有豉油汁, 入面仲有D好似係菜, 同齋雞係底, 超大碟! 個雞都好滑, 同香蒜味, 對我來說, OK, 但係對唔多中意食GARLIC的人, 可能就唔OK了. 當然啦, 個雞係冰鮮貨色, 算唔錯了.個一斑兩味, 有西蘭花舛炒斑球, 好味, D魚超新鮮同超滑, 魚肉都好爽, 同D西蘭花用少少油炒埋一齊, 好鮮! 另一食法係班頭腩炆枝竹, 枝竹係我的至愛, 加上好多蔥炒香再炆個魚, 都好惹味.食完飯仲有糖水, 可以選布甸 OR 紅豆水, 不過好似日日唔同款.3個人食唔曬D野, 飽到無朋友, 先每人80蚊, 好抵呀!

3個人食唔曬D野, 飽到無朋友, 先每人80蚊, 好抵呀!
2011-11-16