2018-06-01 258 浏览
-矶烧头盘新鲜大大只,有专人帮手处理一下鲍鱼扇贝,蚝,蛏子-沙律位干净企理,蟹柳蟹籽独立任fill-寿司有特色,唔怕撞刺身款,饭量偏少,方便大家食多d唔既菜式-雪糕有甜筒,Mega,脆皮香芋雪条呢d可以选择-加$5会多个蚝既放题种类,不过原先谂未必食到太多野,一开始无加,食量大既不仿试下佢-落Order用平板电脑,上菜效率几好-走道宽敞,座位坐得舒服,环境整洁提前Book左星期日晚去大江户食放题,依然要系门口排好队果然受欢迎,食物水准几好,新鲜大大只,头盘矶烧既部分有鲍鱼,扇贝,蟹膏煮蛋,蚝,蛏子一人一份,唔够既仲有其他矶烧既选择,有做额外收费既亦有本身放题既,任君选择。一坐低即刻去左攞饮品同沙律,饮品如咸甘桔呢一类都有细枝装,随时转口味都会较少浪费另外沙律既部分蟹柳仲有蟹籽系独立出来既,特别钟爱既人可以好似我咁加多d,又或者独立攞一堆来食都无问题,而且保持住干净整洁,平时如果见到呢d位置如果沙律汁飞到周围都系,多数都唔会攞呢类沙律,难得今次少有咁攞左一盘返埋位。返到埋去枱面已经放好左一开始落Order 既刺身,刺身够新鲜,唔错唔错,值得一提既系寿司既选择比较有特色,而且饭量会偏少,唔
-矶烧头盘新鲜大大只,有专人帮手处理一下鲍鱼扇贝,蚝,蛏子

-沙律位干净企理,蟹柳蟹籽独立任fill

-雪糕有甜筒,Mega,脆皮香芋雪条呢d可以选择

-落Order用平板电脑,上菜效率几好

-走道宽敞,座位坐得舒服,环境整洁

提前Book左星期日晚去大江户食放题,依然要系门口排好队
果然受欢迎
头盘

矶烧鲍鱼扇贝
蟹膏煮鸡蛋
矶烧蛏子
一人一份

沙律

返到埋去枱面已经放好左一开始落Order 既刺身刺身够新鲜,唔错唔错,值得一提既系寿司既选择比较有特色,而且饭量会偏少,唔会用饭来充填客人胃口,其中既柚子油甘鱼同黑松露带子都系我心水,食完一碟又不停翻食。
特色寿司

另外矶烧方面就算我地食完熄左火,之后每次要 Servers 再开炉都有保持礼貌,好快就点翻著个炉俾我地,甜品有西式亦有和菓子可以选择,仲有雀巢甜筒,脆皮香芋雪条,Mega 等等,选择比一般既丰富左
值得一赞。

2018-05-27
等候时间
18 分钟 (堂食)
头盘
矶烧鲍鱼扇贝