2017-05-27
評價咁好,專登帶媽媽黎食生日飯,我好少寫食評,今次實在太失望- 價錢貴:一般連前菜都$80-100的餐廳,我會期望有正常水準的好食,但真心無味- kale pancake~$100: 點了3碟,味道最正常的一碟,pancake texture 似韓國pancake,煎得香- 素牛肉拌飯~$100+:賣相似石頭窩飯,即是有一堆芽菜,甘荀絲在飯面,但點解無汁,食落真是只有白飯味芽菜味甘荀絲味,忍唔住問有無汁,原本佢想offer 辣汁,因為我唔食辣,佢比左沙律醬我,沙律醬好似叫咩味噌咩薑汁,但係沙律醬味-素人蔘雞湯$138:我知道食素不能expect 有雞味,但都比d 味丫,有好淡蔘味既,而入面有紅棗杞子,但有種怪甜味,似落糖多過紅棗的甜味,想像一煲湯落錯左糖的味