2018-09-23
話說本人真係麻麻地啦,不過佢又唔太難食啦,咁呀家姐鍾意食,咁我哋間中都會買嚟食,真係唔覺得有咩特別囉,湯清無味得個咸字,鹽水湯低咁,豬腸都算乾淨,剪晒肥糕,但係就唔入味!菜心就卜卜趣,因為未熟,尤魚都可以夠熟不過又係無味,豬皮不過不失,最叻就係捉到人剌激心理,一味得“ 辣到阿媽都唔認得“嘅感覺比人咯,都唔知係未名氣營業係易做d,唔落辣汁就玩剌激,無分開上辣扮型,真係慳番係屋企煮虾子麵加蠔油仲好食,服務一向都不敢恭維!不過車仔麵一碗啫,又唔可以要人笑口笑面嘅,食就食吧,唔食就過主就緊嗱,不過今次玩外買就又有新奇趣,外買無嘢可裝,另外上辣,算!你有運好生意!又可能你地簿利得濟,另外上辣帶走,會蝕到不似人型,不過可以外加辣加三蚊,反正你地都唔係街坊價車仔麵。不過奇怪事,咁好生意,分湯上外賣都識加3蚊嗱,比多一蚊白銀你地,裝辣走又如可,好過外買想分開d辣都無得ok ,最攪笑,買腐乳通菜,係先落腐乳醬後來懶靚咁掟幾粒紅辣椒落去上面嘅,你又唔問下我要唔要辣就拎落去,叫都叫唔住,我叫妳 撇走啲辣椒揼咗佢,妳就懶可愛咁話,唔知掉d辣椒絲去邊,就一下冚蓋唔理我,咁人應該唔食屎㗎,我當你食,係你碗飯到加d
不過奇怪事,咁好生意,分湯上外賣都識加3蚊嗱,比多一蚊白銀你地,裝辣走又如可,好過外買想分開d辣都無得ok ,最攪笑,買腐乳通菜,係先落腐乳醬後來懶靚咁掟幾粒紅辣椒落去上面嘅,你又唔問下我要唔要辣就拎落去,叫都叫唔住,我叫妳 撇走啲辣椒揼咗佢,妳就懶可愛咁話,唔知掉d辣椒絲去邊,就一下冚蓋唔理我,咁人應該唔食屎㗎,我當你食,係你碗飯到加d屎要你食得唔得?
都唔知咩嘢舖頭嚟㗎,有無睇單我两碗唔要辣,我真係奇怪一間食味唔出眾,服務唔尊重客戶,又唔會為客戶諗!呢d名氣經營係未成功d?