2019-01-27 115 浏览
之前朋友推介我呢間食下水產、日本料理🌝然後我滿心期待咁勁早就去左食晚市🌝點知⋯⋯·🦀黃金蟹膏甲羅燒💰HKD88@1我同男友叫埋一人一個,上面有蟹膏、蟹肉、蟹籽、鵪𪂹蛋同埋牛油,每一張枱都有一個燒烤爐仔,店員仲會係你面前幫手燒埋☺️·聽落係咪好美好呢?原本都係架☺️點知😈😈店員哥燒完兩個甲羅燒,幫我地燒緊幾塊麵包仔比我地搽蟹膏食,佢個好同事走埋黎狂問佢野,搞到佢分左心,燒黑左我塊包仔😒·佢已經即刻去換過一塊再燒多次比我,但我個甲羅燒等塊包麵係等到凍左😟味道係幾新鮮唔差既,但係凍左就真係無咁好食啦🙈低級錯誤累事!舊野都唔係平架嘛🤦🏼‍♀️·題外話眼見地方淺窄,晚市旺場既時候,我見人地叫左啲串燒或者燒海鮮🍡🍢🦐🦀🦑都係店員燒,不過就唔會係客人張枱度燒,而係拎去旁邊店員專用既爐度燒🙈但係我見到佢地放左啲野上個爐,就係咁玩電話🤔🤔旁邊果枱客叫左好多燒物,佢地見到都好無奈下

🦀黃金蟹膏甲羅燒💰HKD88@1

聽落係咪好美好呢?原本都係架☺️點知😈😈