餐厅: 永年士多 (寶城洋樓)
资讯:

2021-04-18 125 浏览
作為一個元朗人,對永年都有份情意結,以前中學時期都會成日去食,even 果陣啲人成日都話老闆同老闆娘黑口黑面串串貢,排隊排成大半個鐘,感覺都係值得,因為真係好味。自從裝修改行連鎖路線之後,偶而都會食一次半次,味道都仲唔錯,係細碗咗好多啫,已經少去咗好多。直到最近佢又再裝修,又重新開張,今日經過買咗個菜底加3餸,失望到一個點,碗嘢細都算,所謂嘅菜底餐牌張相係有蘿白嘅,但點知只係比你叫麵底多3-4條菜,而且啲菜係唔靚嘅,唔好食,魚蛋數粒,豬紅數粒,加幾塊炆到林ber ber嘅牛肚,而個味道亦都唔好食,咁就收我$41,以後可以決絕地同永年講bye bye。
2021-04-18
外卖自取