2019-08-05
最近香港都比較多事,但講到尾都要出街食飯吧,今日黎呢間第二次食既稻八火鍋,第一次食已經覺得呢間平靚正,所以今次決定黎多次食第二款,睇下係咪真係咩都咁好食。全間餐廳一樣冇變,一樣咁多人,但經理及每個員工都非常盡力工作,明明睇到全埸爆滿,我地仲要俾起預約既時間早左成個鐘到,諗住都冇位啦,點知經理好努力,不停叫我地係出面等一陣,好快有位,大約十分鐘左右就安排左坐位俾我地,非常非常好既服務,裡面既位置大至上都冇變,一樣可以自己炸天婦羅,一樣咁多款食物同飲品。上次食既係個時期間限定既$3xx套餐,今次冇期間限定,所以食返正常既尾二價位,$298加一M6和牛套餐,因為價位都算高,所以有刺身任食,今次D刺身非常非常靚,三文魚是腩位,甜蝦既頭沒有黑色,好食到叫左幾次,湯底方面,4位可以叫兩款,我地叫左甜豉油跟牛乳,都係店員比較推介,呢個套餐有4個部位既牛,仲有其他唔係和牛既選擇,仲有雞肉,豬肉同海鮮,食左一個鐘左右已經可以好飽,因為真係好多好多款食物,仲要每一樣都超好味,有機會一定會在黎,要食下在平d既價錢,睇下係咪都底得先。
今日黎呢間第二次食既稻八火鍋,第一次食已經覺得呢間平靚正,
所以今次決定黎多次食第二款,睇下係咪真係咩都咁好食。
$298加一M6和牛套餐,因為價位都算高,所以有刺身任食,
有機會一定會在黎,要食下在平d既價錢,睇下係咪都底得先。