2018-10-12 162 浏览
今日遇著相撲手食量嘅朋友生日,就梗係去放題穩陣啦。今日搵咗間超大間嘅日式放題,因為我真係好擔心,普通size嘅座位滿足唔到呢位人兄,所以我就去咗呢間日"悅極尚日本放題"座位之間非常寬敞,可以舒舒服服坐喺度奔騰咁食,真係一樂也~食物種類非常多選擇,仲見到我最鍾意食嘅海膽壽司除咗點order紙上面嘅嘢食,仲可以出去行個round,海鮮,甜品,熱湯,飲品,啤酒都任攞~突然間鈴鈴響,原來開始限時食物。記得聽日鈴響就出去排隊攞,因為派完即止!冇諗過竟然喺放題見到任食加拿大海膽。刺身就緊係重點勁食目標!每樣都好新鮮,最開心見到赤貝,因為好多放題已經冇得食。呢個清酒煮蜆勁好味~落咗啲蒜蓉,昆布蔥花,仲有大大隻新鮮肥蜆,個湯鮮甜到呢~估唔到放題都食到呢個質素燒海蝦,size 都大,味道鮮甜。每人可以揀樣一款,精選食物。我就揀咗牛油焗元貝。蒜片炒和牛,雖然未去到入口即溶。但係已經好滿足~連雪糕都正過人,Movepick有3種味。都仲唔夠食嘅,出面勁多款,木糠布甸,紫薯小杯....相撲手滿足離場,yeah~

食物種類非常多選擇,仲見到我最鍾意食嘅海膽壽司

冇諗過竟然喺放題見到任食加拿大海膽。

燒海蝦,size 都大,味道鮮甜。

每人可以揀樣一款,精選食物。我就揀咗牛油焗元貝。

蒜片炒和牛,雖然未去到入口即溶。但係已經好滿足~

連雪糕都正過人,Movepick有3種味。