睇戲之前,唔想週圍走,見呢間門面唔錯,就入左。入黎之前都知呢間其中一樣賣點係女傭服,咁成班人就自然比心機咁去望。「呃,件衫好似無洗咁,袖口度黃黃地...」「你望唔望到佢地著乜野鞋﹖係Coverse﹗我諗日本唔係咁嘛﹖」成檯人好似玩Photo Hunt咁,逐度逐度咁提邊處唔對路,果然係一班資深宅男。服務又無其他食評講得咁差,不過真係堅唔夠人用,兩位妹妹睇晒成場,件衫重要唔係好合身,真係辛苦晒。食物又點呢﹖個人認為係中等偏近難食的地步,炸豬扒最多只能講合格,咁佢起碼炸得唔油既,不過塊豬扒乜鬼味都無,諗住蘸少少豬扒汁啦,都係無味。而堆椰菜亦都的確係苦既,呢個問題似乎已經成為間鋪既特色咁喎,人人食完都咁講都唔換,特登架。我諗最多只會去一次。
睇戲之前,唔想週圍走,見呢間門面唔錯,就入左。
「呃,件衫好似無洗咁,袖口度黃黃地...」
我諗最多只會去一次。
2010-03-16