唔止一位服務員,態度都非常有問題,無諗到係呢種所謂高級既餐廳,都可以有咁既服務態度,食品質素本來唔錯,性價比一定唔叫高,係金鐘其實預左呢個價錢既。因為有兩位小朋友,所以朋友特別揀比較舒適既食肆,就揀左呢間。食物方面:質素唔差,價錢都預左比較其他會貴的,但係可接受,有食斧頭扒﹑海鮮盤﹑龍蝦汁意粉等,斧頭扒係最貴一樣,最後每人食左4百幾,無計小朋友。態度方面:無諗到好似好高級既餐廳,都可以有咁既態度,我唔想估咩原因,但係真無理由接受,自問每次對服務員態度好好,好有禮貌,只係有問到有優惠,會送1支紅酒,除左呢樣,我睇唔到我地同其他客人既分別。1.  請侍應幫手影相,同佢講個刻,個位女侍應竟然「妙」咀,無錯,真係「妙」咀,係咁暗既環境,我地都睇到好清楚;2.  有位外籍侍應,每幾分鐘就過黎問食完未,可以收野未,語氣係好差﹔3.  淨番 1/3碟牛油,唔夠我搽一塊包,叫外籍侍應拎1碟,佢又好差咁話:你仲有!唔知以為佢係我阿媽,最後,我搽完咪又係要等佢拎新既一碟俾我,我就係唔想拎住個包等佢,所以先叫佢俾左碟新既我,一次過搽。對我黎講,我唔會再幫襯呢間餐廳,呢個價錢,仲有好多更好既選擇,無論質素及服

食物方面:
斧頭扒係最貴一樣,最後每人食左4百幾,無計小朋友。

態度方面:

對我黎講,我唔會再幫襯呢間餐廳,呢個價錢,仲有好多更好既選擇,無論質素及服務。
2018-07-13