2025-08-16
我已經第二次嚟打算排3人枱食嘢架啦,但佢哋既派位人員仲衰過AI😇第一次:我望住身邊所有遲過我拎飛既2人枱入晒去,有4人枱照分比2隊2人枱,火都嚟!要問個職員係咪唔做3人以上生意?😇條B龍先肯郁,我黎食嘢都要求佢比張枱我呀陰公第二次:我17:35拎飛,計好晒時間諗住8點前點都食到,點鬼知我依家19:49先未食到!我真係太天真啦,啲職員好中意叫完一兩張3人以上既枱,就瘋狂清2人枱,ok 即係叫我多人咪鬼黎食啦係咪?都唔知點學人派枱,次次黎都受氣架?每次都要鬧先會肯叫B龍真心建議多人就唔好黎食啦,就算係食,記住自己睇下佢啲分配,唔多掂好問下啲職員😇😇佢哋真係唔識派架,唔知點解做餐飲可以做到咁,咁不如限1個1個食囉仲要你張飛過左都唔緊要架,10個內就可以插返你入去,我真係等到餓死都未食到😇😇 唔知點做嘢架,p.s. 佢叫返B龍之後,勁多B飛友插返隊返黎,咁即係其實有人等,係你死都唔叫😇😇