2009-07-19
之前睇電視見到"大根餃子"覺得好有趣,已經想試下,上openrice發現原來係中環開左分店,即刻同男朋友來食下~~去到先知東亞信用咭有以下優惠,用埋會抵少少:1/ 特選飲品買一送一, 有3款,可以2杯唔同2/ 自選食品,食滿250有88折,100有95折 (不包特價小食和飲品)3/ 特選小食有半價, 有2款, 廣島焗蠔/一口帶子我地點左$47 炒湯叉燒拉面 - 好奇怪點又炒又湯, 原來係先炒拉面再放湯煮,個湯有蒜頭, 好香好濃,叉燒係一粒粒唔係一片片,都幾好味$42 三文魚飯團配牛肉蕃茄湯 -3角形飯團先煎左2邊,同個湯分開上,唔會比湯浸到太林. 不過牛肉湯略酸左,食到一半覺得太酸...不過賣相都幾精緻,始終係hk唔係太多飯團料理, 大多係丼.$32 廣島焗蠔 - 由於有半價,所以試下, 隻蠔係炸過先焗,加埋芝士都幾惹味.一客2隻$25 特選飲品買一送一, 我要左一個綠茶牛奶益力多,送男朋友一個ta-mato(蕃茄味)地方都幾舒服,佈置醒目, 有大cusion, 乾淨, waiter 好nice. 而且都幾就腳, 食完H & M行下, 一定會再去
去到先知東亞信用咭有以下優惠,用埋會抵少少:
1/ 特選飲品買一送一, 有3款,可以2杯唔同
3/ 特選小食有半價, 有2款, 廣島焗蠔/一口帶子
我地點左
而且都幾就腳, 食完H & M行下,
一定會再去