2023-01-08
.PANCAKE SENMON……….原來銅鑼灣有間Pancake 專門店!!🤩今晚經過Fashion Walk先發現🙊一直都係日式疏乎厘pancake嘅狂迷😻🥞見到呢間門口好精緻嘅pancake專門店忍唔住即刻走入去🤩……….同朋友🧑🏻👩🏻🦰2個人叫左1️⃣香印提子班戟🍇($148)2️⃣泡菜芝士飯($128)3️⃣抹茶富士山($48)4️⃣焙茶富士山($48)………香印提子班戟嘅香印提子好甜多汁🤤好爽口,班戟好鬆軟😍細細份做飯後甜品剛剛好👍🏻……….泡菜芝士飯:泡菜&芝士一向都係perfect match✨夾埋一定好食!配上炸雞🍗炸雞好脆身,好新鮮💫輕食會跟一份沙律&餐湯,當日係粟米🌽湯🤤……….另一樣必叫嘅係飲品:富士山🗻!!!我地簡左抹茶富士山&焙茶富士山茶味好濃厚!!!奶好creamy!!🤩🤤………餐廳環境真係好igable🌟📸好似去左日本咁🤣🤣大家都可以去試下gogogo🧚🏻♀️
PANCAKE SENMON
原來銅鑼灣有間Pancake 專門店!!🤩
今晚經過Fashion Walk先發現🙊
同朋友🧑🏻👩🏻🦰2個人叫左
1️⃣香印提子班戟🍇($148)
2️⃣泡菜芝士飯($128)
3️⃣抹茶富士山($48)
4️⃣焙茶富士山($48)
………
……….
輕食會跟一份沙律&餐湯,當日係粟米🌽湯🤤
茶味好濃厚!!!奶好creamy!!🤩🤤
………