2020-02-27 17 浏览
近期都唔知去邊度好😷都係唔岀街比較好 不過難得岀下就食好啲啦🥰一坐底就有墨西哥脆片食 haha 一路食住唸下嗌咩野食好😛仲要咁岩撞正有人唱歌🎶環境又大又舒服 真係好chill🍟黑松露薯條 🍗水牛城雞翼我地兩個人食呢個份量既野食都有啲多😂不過樣樣都想食!! 小食我覺得水牛城雞翼最好食😻個汁唔會太辣小小酸酸地 仲要雞翼有少少脆脆地😋個黑松露薯條好大份 兩個人會食唔哂😖🍕黑松露啡菇水牛芝士薄餅🍝DIY Pasta: 溫泉蛋芝士忌廉汁雞柳意粉呢種方式叫pasta食都幾特別🤩可以自己配搭想食咩sauce咩意粉加咩配料👍我幾推介佢個忌廉汁 好香又幾濃味 不過我下次未必會叫雞柳啦 呢個set仲有埋沙律🥗餐湯同野飲 都幾抵食😝 另外嗰個薄脆pizza味道都唔錯😗見好少人係度食pizza🤔但其實啲pizza好足料好大份 不過好在係薄批先冇咁飽

🍟黑松露薯條 🍗水牛城雞翼

🍕黑松露啡菇水牛芝士薄餅