-係尖沙咀行行下街, 諗住揾野食之際, 俾一個派傳單既男仔”吸引”左, 佢好有熱誠咁, 所以我地跟左佢上樓. 哈!-間店都算大, 好光鮮, 好乾淨, 應係開業無耐! 入到去既感覺係好舒服!-一坐低, 就好詳盡咁介紹有咩餐俾我地揀.-價格都係大眾價, 食物質素好同多選擇, 有TICK TICK 紙同埋出去自己夾既… 當我地係出面夾既野食, 手持一碟, 再諗住夾多碟時, 有服務員過黎話幫我地拎一碟番去先. 呢下真係好impressed. 雖然當晚唔多客, 但佢的確無意務去幫我地, 真係有D唔好意思. -講番野食, 醬料方面, 應有既都有, 炸蒜, 炸蔥, etc…-淨係菜&菇都有好多款揀. -先叫左個小小辣既雞煲🐓, 對於完全唔食辣既我黎講都OK, 好野味, 雞肉是滑身的, 唔”鞋”, 值得一讚! 雞煲可以揀要唔要香菜同雞腳. -食完雞煲就換湯底, 唔係就咁淋啲湯落個食完既雞煲到,揀咗豬骨湯鍋,真材實料!有粟米蕃茄紅蘿蔔加豬骨! -服務員人定時幫我地倒骨及換杯碗碟. -海鮮有蝦🦐, 魚🎣等等...賣相是新鮮, 食落亦好有鮮味.-重頭戲當然是靚牛🥩. 牛頸, 極黑, 牛小扒, 澳洲M6. 我

-一坐低, 就好詳盡咁介紹有咩餐俾我地揀.

-淨係菜&菇都有好多款揀.

-服務員人定時幫我地倒骨及換杯碗碟.

-重頭戲當然是靚牛🥩. 牛頸, 極黑, 牛小扒, 澳洲M6. 我個人覺得極黑肉同肥既分佈岩岩好. 正!

-最後食左支韓國雪條🍦!揀嘅時候以為係朱古力味~點知原來係咖啡咪既外層包住爆炸糖朱古力芯! 食到爆炸糖果下功驚喜! 好味 !

-員工對客既細心同佢地自己之間既互動令我覺會覺得呢間野係”開心”. 加上野食CP值高, 呢次用餐體驗令我會想再黎幫襯. 亦真心推介俾大家!👍🏻👍🏻
P.s : 偷聽到隔離話豬手煲好好味,下次要試! 😋😛