2025-07-20 84 浏览
拉花靚靚,食物有水準👍以Cafe 嚟講,佢地選擇同款式都多,而家全部名睇落都好吸引,有選擇障礙的我糾結左好耐最後叫左一個Dinner set,一個小食同元朗店先有ge 巴斯克cheese cake.soup: 椰菜花湯🫕無咩特別,依一餐嘅茄喱啡🤣主菜:大啡菇黑松露Risotto Yummy!! 份量夠,調味同口感岩岩好,兩個人share 都ok, 成個食晒有機會有啲漏。小食: 烤雞墨西哥餅🥙依個都好好食,佢有個sour cream可以點,點同唔點都一樣好食。飲品:西班牙咖啡☕️個拉花好靚好特別,係狗仔嚟嘅,咖啡都好好飲,不過唔係好識品咖啡嘅,我覺得同latte差唔多,都好好飲。甜品:巴斯克芝士蛋糕呢度嘅甜品唔多,除咗呢個之外,仲有另外一個係西多士,不過我覺得西多士對我嚟講有啲漏,所以揀咗芝士蛋糕,都係好味有水準嘅芝士蛋糕。
拉花靚靚,食物有水準👍

soup: 椰菜花湯🫕
無咩特別,依一餐嘅茄喱啡🤣

主菜:大啡菇黑松露Risotto

小食: 烤雞墨西哥餅🥙