2020-10-04 746 浏览
尖沙咀太多良心日本菜,最後因為有優惠選擇左鳥炎屋。從confirm booking到入座,侍應哥哥都非常有禮貌,有禮貌到我地驚⋯前菜海葡萄沙律普普通通,不過不失但非常足料牛肉鍋牛肉非常不錯,放左一陣都唔會覺得老,壽喜燒湯底唔會好似其他日式餐廳咁一係太甜或太咸串燒叫左免治雞肉,燒豬皮同燒大啡菇,一上檯係非常香,三樣野都非常好食刺身叫左三文魚腩,酒甘魚同吞拿,三者都好好食,三文魚腩encore左一次添,不過油甘魚略嫌唔夠肥,再肥美啲口感更好試埋大家推介既牛油果軟殼蟹卷,真係好好食,難怪聽到附近幾檯都叫因為全部野都好好,到最後上既鵝肝多士反而令我地有啲失望,非常大份量但唔夠香同口感,問題係仲要等好耐,難怪侍應哥哥都話,要等如果唔趕時間先好叫⋯結論,食物服務環境都非常出色,值得推介既良心小店。
尖沙咀太多良心日本菜,最後因為有優惠選擇左鳥炎屋。
前菜海葡萄沙律普普通通,不過不失但非常足料
結論,食物服務環境都非常出色,值得推介既良心小店。
2020-10-03