2022-09-06
👀同朋友一齊經過呢一間野,見d野食好似唔錯,就入去食😆▶️近江牛肉沙律牛肉油脂分明,咬落去好香濃嘅牛油味,生菜新鮮爽口,汁酸酸甜甜,好好食😋▶️伊勢海老姿燒👅入邊有海膽同龍蝦刺身,表面係用啲火炙燒,在啲金箔做點綴,哇,外貌好睇之餘,仲要好食另外龍蝦刺身食完之後個龍蝦頭會攞嚟整粥,仲要整兩碗粥🤣好鬼正,龍蝦煮粥,每一粒米都充斥着龍蝦嘅味道😆▶️直送海魚🐟-黑鯛魚刺身👅佢有兩隻煮法,先食刺身之後可以煲成湯飲,刺身爽口新鮮,配搭埋酸汁簡直一流,酸酸甜甜😆而湯就有唔同嘅雜菇,魚同蔬菜煮埋一齊,蔬菜嘅鮮甜同魚一齊,10分清甜😆▶️大蔥豚肉串👅豚肉鮮嫩,鹹香適中▶️芝士美腿雞串👅雞腿鮮嫩多汁,燒得均勻適中▶️韭菜豚肉串👅韭菜配豚肉我都係第一次食🤣又真係幾好食😆▶️大阪燒👅呢度無章魚燒,所以叫大阪燒🤣好鍾意食,入面蔬菜、肉類、魚類和貝類等材料,軟綿綿口感,好好食😋▶️柚子梳打好fresh,甜甜地,唔錯唔錯🀄️整體來講全部啲嘢都好好食,極力推介大家嚟試吓,不過唔好好似我咁叫咁多嘢食🤣因為份量都比較多😆同埋建議可以叫多啲人食,可以一齊share😆
▶️近江牛肉沙律
▶️伊勢海老姿燒
▶️大蔥豚肉串
👅豚肉鮮嫩,鹹香適中
▶️芝士美腿雞串
👅雞腿鮮嫩多汁,燒得均勻適中
▶️韭菜豚肉串
👅韭菜配豚肉我都係第一次食🤣又真係幾好食😆
▶️大阪燒
▶️柚子梳打
好fresh,甜甜地,唔錯唔錯