2023-01-26 894 浏览
年初五开工要食餐好嘅开个靓年,于是帮衬咗呢一间意大利餐厅,我哋一行三人每人叫一样野share,佢d set lunch份量足食到好饱好满足,我哋叫咗两个意粉一个Pizza。先叫了Still Water皆因个樽真系好靓。第一款pasta就拣咗芝士茄子意大利猪肉肠配特大长通粉,个特大通粉咬口唔错几大牙,配埋佢个白汁真系唔错,难得系唔会食咗感觉好滞,拌碟嘅芝士粉似乎系真系用芝士磨出嚟而唔系现成化学芝士粉,所以芝士味特别香。第二款pasta就拣咗青豆杂菌牛肝菌意大利猪肉肠d牛肝菌同埋杂菌又真系几好食几新鲜,配佢嘅蕃茄汁啲鲜味特别出。Pizza就拣咗意大利野猪辣肉肠杂菌薄饼,d野猪辣肉肠几惹味,呢个Pizza真系好抵食,$108,仲包埋餐前小面包、汤或沙律,再连埋杯餐饮,果然系丰富的午餐。餐前小面包,仲有橄榄油同醋可以点。个跟餐沙律精彩到一个点,仲要好新鲜。包埋餐饮真系抵到无朋友。

餐前小面包,仲有橄榄油同醋可以点。
个跟餐沙律精彩到一个点,仲要好新鲜。
包埋餐饮真系抵到无朋友。