2022-06-11 90 浏览
又係食牛大人喇🤣,今次係我第五次encore了,因為勝在坐得舒服同埋嘢食都高質,所以每次打邊爐都係我哋嘅首選我哋叫咗極尚和牛有吃到飽套餐,因為我哋早場,價錢只係$278一位,抵食頭一round當然係叫到一枱都係先,見到都流口水🤤今次叫咗個亞嫲養生濃湯鍋,貪佢好清,可以飲得出佢嘅鮮味,打邊爐襯完全可以中和返啲油膩自助bar嘅丸同蔬菜選擇都幾多,好味😋另外有滷肉飯選擇,香濃嘅醬汁襯飯真係一流台灣香腸一向我哋嘅最愛,打邊爐都要食返幾片 😂肉嘅種類都多,我哋主打都係食m5和牛,牛味濃郁,唔韌亦都冇渣,我哋起碼encore左四五碟安格斯牛柳粒都好味,唔會鞋口,不錯另外重叫左啲蜆、台式燕玉餃、蛋餃等等呢幾樣嘢一向都係我嘅最愛,每次嚟一定要食返兩轉先夠本另外佢每人會送兩粒澳洲和牛牛丸,本來以為普通牛丸一粒,但一行落去已經覺得好Juicy,牛味香濃,真心好食喎食飽飽去到最後梗係要食個雪糕做總結今餐又係一個大滿足嘅晚上

頭一round當然係叫到一枱都係先,見到都流口水🤤

自助bar嘅丸同蔬菜選擇都幾多,好味😋
另外有滷肉飯選擇,香濃嘅醬汁襯飯真係一流
台灣香腸一向我哋嘅最愛,打邊爐都要食返幾片 😂

安格斯牛柳粒都好味,唔會鞋口,不錯

另外重叫左啲蜆、台式燕玉餃、蛋餃等等
呢幾樣嘢一向都係我嘅最愛,每次嚟一定要食返兩轉先夠本

食飽飽去到最後梗係要食個雪糕做總結
今餐又係一個大滿足嘅晚上