想任食Dreyer’s雪糕🍨而家晚市黎牛大人台灣火鍋吃到飽✨全線分店都可以任食多款雪糕😆😝今日約埋同事去撐枱腳,嘆咗個極上和牛吃到飽套餐🌟晚市可以食足120分鐘,套餐無限量供應美國特級安格斯、人氣澳洲和牛、每位送2粒限定澳洲M9和牛牛丸,真係大滿足🩷今期限定湯鍋有酸辣雙雄🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』,鐘意食辣嘅朋友仔必試🥰記得唔好錯過升級回歸🆙嘅『澳洲和牛牛胸爽』,爽脆得黎入口啖啖濃厚牛味🐮同埋必食安格斯牛小排,肉質滑嫩、油花分布均勻,豐富大理石花紋,食落鮮嫩又多汁🤟🏻🤟🏻鍾意飲啤酒嘅朋友記得留意💁🏻‍♀️由即日至9月23號,喺Storellet📲成為牛大人餐廳會員,可以用200積分兌換「HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)🍺 及 蜜桃白啤酒雪葩一杯」🍨打邊爐啤一啤,爽哂😆另外店員仲介紹我哋飲呢杯金鑽鳳梨椰奶西🥥只需Like & Follow 牛大人 社交平台,每人可以免費送一杯😎牛大人最近仲推出咗幾款新嘅涼拌小食👉🏻👉🏻『逢甲Q爽雞腳筋』,微辣雞腳筋煙韌又爽脆😋『陳醋涼拌黑木耳』味道酸酸甜甜,開胃又消暑👏🏻最後食埋幾款Dreyer‘s雪糕🍨同埋自家製茶飲,飲飽食

最後食埋幾款Dreyer‘s雪糕🍨同埋自家製茶飲,飲飽食醉今晚真係超開心💛💛
#牛大人台灣火鍋吃到飽 ✨
📍沙田沙田正街11-17號偉華中心2樓9A-9B號舖
很久沒到沙田市中心行街了,偉華中心都裝修左,完全唔同晒樣,晚餐同老公去食《牛大人台灣火鍋吃到飽》✌🏻,好彩book左枱,勁多人排隊囉! 早左黎,但都無位入🙈選了「澳洲極上和牛」120分鐘吃到飽套餐,還贈送「澳洲M9和牛牛丸亅每人兩粒。今期限定湯鍋是酸辣雙雄『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』我們還是喜歡台灣最經典的古早鍋「台灣鳳梨雞鍋」,以鳳梨搭配苦瓜熬制的雞湯,湯底醇厚滑順中帶著豐富多變的口感,氣味醇香卻又不搶食材本身滋味。最新涼拌小食登場👏🏻『逢甲Q爽雞腳筋』帶點微辣嘅雞腳筋煙韌爽脆口感並存,口感獨到,食住等鍋底就最啱!😋『陳醋涼拌黑木耳』陳醋嘅酸酸甜甜,有幾開胃唔使多講啦~配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑最jengggg🏖️升級回歸🆙『澳洲和牛牛胸爽』口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮安格斯特選牛板腱,口感細嫩多汁。安格斯一口牛肉粒,肉味香濃,肉質細嫩。美國PRIME 極級肩里肌,肌理細緻,整體口感層次感鮮明。手切封門柳,肉味極為濃郁。而我覺得最好食的便是「安格斯牛小排」,脂肪含量相當高,油花紋路均勻,肉質非常細緻柔嫩,一口氣就吃上三碟了。【必食推介 】「澳洲和牛M5牛肩卷肋」位於牛

安格斯特選牛板腱,口感細嫩多汁。

安格斯一口牛肉粒,肉味香濃,肉質細嫩。

美國PRIME 極級肩里肌,肌理細緻,整體口感層次感鮮明。

手切封門柳,肉味極為濃郁。

【必食推介 】「澳洲和牛M5牛肩卷肋」位於牛的後頸 ,可以看見油花分布的是比較均勻 肉味濃郁,肉質軟嫩脂肪甘香😋

蟹籽墨汁漿,爽滑彈牙。

只要 Like & Follow 牛大人 社交平台,馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!向門市同事出示返已 Like & Follow 嘅畫面就得㗎喇!😎

2024-09-05 0 浏览
今日同兩個女女去拍拖,一早就去沙田玩,夜晚梗係要食餐好㗎啦。牛大人喺我心目中係牛肉放題嘅Number 1。上菜又快,食物選擇飲品選擇多不勝數。今期仲要有Dreyer’s D Collection 強勢加盟,一定要食到個肚捧住走先至得啦。今日食好啲,我地揀左極上和牛套餐,啲牛肉真係唔同啲㗎。嘴刁嘅女女一試就知。除咗牛肉之外,仲有好多小食可以選擇。而且自助枱上亦有好多款式的蔬菜丸類選擇。而調味方面呢,我就最欣賞個腐乳醬啦。其實腐乳醬點吓啲煮熟咗嘅蔬菜係超級好味㗎!唔知有冇人鍾意咁樣嘅食法呢?Dreyer’s D Collection 有近期大熱嘅開心果,超好味呀,最少食兩杯先至走。今期推介✳️1️⃣ 於Storellet成為牛大人餐廳會員,可以200積分兌換「HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)🍺 及 蜜桃白啤酒雪葩一杯」🍨 (推廣期:8月1日至9月23日)2️⃣ 晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨 (適用於牛大人全線分店)。3️⃣ 只要 Like & Follow 牛大人 Facebook 及 Instagram,馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!向門市同事出示返已 Like & Fol

牛大人喺我心目中係牛肉放題嘅Number 1。
上菜又快,食物選擇飲品選擇多不勝數。

今日食好啲,我地揀左極上和牛套餐,啲牛肉真係唔同啲㗎。
嘴刁嘅女女一試就知。

除咗牛肉之外,仲有好多小食可以選擇。
而且自助枱上亦有好多款式的蔬菜丸類選擇。
而調味方面呢,我就最欣賞個腐乳醬啦。

今期推介✳️
3️⃣ 只要 Like & Follow 牛大人 Facebook 及 Instagram,馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!向門市同事出示返已 Like & Follow 嘅畫面就得㗎喇!😎
4️⃣ 最新涼拌小食登場👏🏻『逢甲Q爽雞腳筋』帶點微辣嘅雞腳筋煙韌爽脆口感並存,口感獨到,食住等鍋底就最啱!😋『陳醋涼拌黑木耳』陳醋嘅酸酸甜甜,有幾開胃唔使多講啦~配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑最jengggg🏖️
5️⃣ 升級回歸🆙『澳洲和牛牛胸爽』口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮
6️⃣ 今期限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』
2024-08-15
庆祝纪念
纪念日
  • 安格斯牛小排
2024-09-03 365 浏览
最鐘意同老公周圍打邊爐,今日出左沙田行街 ,順便book埋位食牛人人任食火鍋🤭今次叫左個蕃茄湯底,酸酸甜甜好開胃🍅🍅🍅🥩 多款唔同部位嘅牛肉🥩呢個套餐岩晒肉食獸朋友🤭安格斯牛小排、安格斯一口牛肉粒、澳洲和牛M5牛肩卷。除左牛肉正,仲有澳洲M9和牛牛丸,牛丸彈牙,牛味濃郁,咬落仲爆汁😎 🦑海鮮🦑我同老公都係蜆肉愛好者,牛大人呢個價錢可以食到新鮮蜆 完全係超級抵🤭🤭除左蜆,仲有大蝦、鱸魚片等等🍦雪糕🍦依家晚市入座均可任食Dreyer’s雪糕🍨 (適用於牛大人全線分店)。我拎左開心果果脆皮雪條,開心果味濃 超正🫢🫢👍🏻

🥩 多款唔同部位嘅牛肉🥩

🦑海鮮🦑

🍦雪糕🍦

2024-09-02 319 浏览
呢度野食種類多之餘,湯底都多選擇🥘牛肉勁新鮮, 好高質👍🏻好彩一早排定隊拎位🙈今次同爸爸揀咗🐮極上和牛套餐🐮 晚市入座仲可以任食🍨 Dreyer's雪糕添💕今期有限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』😋但今次帶埋小朋友,所以湯底我地要左阿嫲養生濃湯鍋✨ (溫馨提示💕小朋友身高90-130cm,要收取小童價錢‼️)🐮澳洲M9和牛牛丸呢個套餐送每人2️⃣ 粒M9和牛牛丸💕真係好濃郁牛肉味,同埋好彈牙🥰🥩牛肉套餐肉類分別有上腹牛五花、安格斯特選牛板腱、安格斯牛小排、手切封門柳、澳洲和牛M5牛肩卷、美國prime 極級肩里肌等牛肉✨真係唔食唔知個套餐有咁多款牛肉🥰勁抵食😋勁有牛味,仲要d 肉唔肥👍🏻⚠️升級埋澳洲和牛牛胸爽,個口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮🌟其他肉類有豬肉、雞肉、羊肉等選擇💫海鮮有沙白、海蝦🦐、鯇魚片、鯇魚腩等等...當然仲有唔小熟食類、蔬果類美食💕
呢度野食種類多之餘,湯底都多選擇🥘
牛肉勁新鮮, 好高質👍🏻

好彩一早排定隊拎位🙈
今次同爸爸揀咗🐮極上和牛套餐🐮
晚市入座仲可以任食🍨 Dreyer's雪糕添💕

但今次帶埋小朋友,所以湯底我地要左阿嫲養生濃湯鍋✨

🐮澳洲M9和牛牛丸
呢個套餐送每人2️⃣ 粒M9和牛牛丸💕
真係好濃郁牛肉味,同埋好彈牙🥰

🥩牛肉

🌟其他肉類有豬肉、雞肉、羊肉等選擇💫
2024-08-29 281 浏览
夜訪沙田晚上九點至11點澳洲極上和牛$308門口排左好多人排隊朋友一早訂左檯,我可以等叫飛安排入座今期限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』朋友想食酸菜魚,不過我感冒未清所以叫左阿嫲養生湯用大骨,杞子,蟲草花,非常滋潤同補充營養升級回歸🆙『澳洲和牛牛胸爽』口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮我們叫左有咬口既後腿肉非常濃味的安格斯比較油脂豐富既SRF每人仲有兩粒和牛丸係實心重牛味台灣水蓮非常翠綠,爽口新鮮沙白 夠厚肉新鮮蝦 夠大隻,鮮甜山水豆腐 非常滑自助區各款台灣丸,蔬菜,飲品魚腐 索滿湯,必食香菇貢丸 每次都食芝士腸 芝士香濃窩荀 翠綠,爽口湯底仲可以加粉麵台式飲品冬瓜茶非常清熱消暑鴨屎香檸檬茶 維c豐富,夠清涼現在晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨 甜筒,雪條 含有美國開心果(適用於牛大人全線分店)。 於Storellet成為牛大人餐廳會員,可以200積分兌換「HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)🍺 及 蜜桃白啤酒雪葩一杯」🍨 (推廣期:8月1日至9月23日)只要 Like & Follow 牛大人 社交平台,馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!向
夜訪沙田
晚上九點至11點
澳洲極上和牛$308

門口排左好多人排隊
朋友一早訂左檯,我可以等叫飛安排入座

今期限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥
『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』

朋友想食酸菜魚,不過我感冒未清
所以叫左阿嫲養生湯
用大骨,杞子,蟲草花,非常滋潤同補充營養

我們叫左有咬口既後腿肉
非常濃味的安格斯
比較油脂豐富既SRF

每人仲有兩粒和牛丸
係實心重牛味

台灣水蓮非常翠綠,爽口

新鮮沙白 夠厚肉
新鮮蝦 夠大隻,鮮甜

山水豆腐 非常滑

自助區
各款台灣丸,蔬菜,飲品
魚腐 索滿湯,必食
香菇貢丸 每次都食
芝士腸 芝士香濃

窩荀 翠綠,爽口

湯底仲可以加粉麵

台式飲品
冬瓜茶非常清熱消暑
鴨屎香檸檬茶 維c豐富,夠清涼

現在晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨
甜筒,雪條 含有美國開心果
(適用於牛大人全線分店)。

2024-08-10
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
  • 後腿肉
  • 牛丸
  • 魚腐
  • 安格斯牛小排
2024-08-28 233 浏览
今次帶媽咪去沙田食牛大人台灣火鍋吃到飽,呢度嘅火鍋放題選擇真係好多,中意食牛嘅我就揀左澳洲極上和牛套餐,已經包肉類、海鮮、蔬菜、丸類同飲品小食等,真係多到食唔完😆佢地嘅湯底同樣都有好多款,今期限定湯鍋有三椒酸菜鮮魚鍋同醍醐蕃茄酸辣鍋,但我怕辣所以就要左個眷村白玉酸菜湯,酸酸地幾開胃😚涼拌小食逢甲Q爽雞腳筋同陳醋涼拌黑木耳,兩款都酸甜酸辣咁同樣開胃😍主角點少得牛肉,套裝會送澳洲M9和牛牛丸,好爽彈多汁超有咬口💦佢地嘅和牛牛胸爽,口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮仲有美國SRF黑牛、安格斯特選牛板腱等都好滑嫩又重牛味,真係食到停唔到口🤤外面有個自助BAR都好多野揀,例如丸類、蔬菜等都係任食,海鮮都好新鮮,沙白大隻得黎又鮮甜,蝦滑都好彈牙,整體唔錯👍🏻飲品除左汽水同冷泡茶外,原來只要 Like & Follow 牛大人 社交平台就送金鑽鳳梨椰奶西一杯,飲落好似食緊糖水咁幾特別🥰甜品竟然係任食Dreyer‘s雪糕雪條,仲要有幾款口味可以揀,有開心果味、士多啤梨味等,超正❤️❤️比我發現到係Storellet成為牛大人餐廳會員,可以用200積分就可以兌換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒🍺同蜜桃白啤酒雪

比我發現到係Storellet成為牛大人餐廳會員,可以用200積分就可以兌換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒🍺同蜜桃白啤酒雪葩🍨,真係好優惠,下次我又去換先😙
2024-08-14
用餐时段
2024-08-25 148 浏览
經常想不到吃什麼的時候便會和朋友一起到牛大人吃放題火鍋,這裏的火鍋無論任何分店的質素都一樣很高。這次選擇了澳洲極上和牛套餐,另外店員推薦了這次期間限定的三椒酸菜鮮魚鍋,湯底非常有驚喜,魚肉配料是另外上,魚肉經過油炸在自行放進湯底裏,把湯汁都吸收後非常惹味。極上和牛套餐每位會贈送兩粒澳洲M9和牛牛丸,非常彈牙好吃。另外必點的是安格斯牛小排,油脂均勻,肉味濃郁。澳洲和牛牛胸爽可配搭封門柳同時間吃,肉味和油脂會在口腔爆發。台式小食可用QR code任點任吃的,非常推薦鹽酥雞,每次來都必點的,非常香口而且肉汁非常多。最新推出的雞腳筋和陳醋涼拌黑木耳也非常值得吃。外面還有兩大個蔬菜以及配料雪櫃,店員的補貨速度也非常快,源源不絕送上。這段期間期間,限定晚市入座均可任食Dreyer's雪糕,雪糕口味非常多。另外follow了他們的Facebook 和Instagram, 所以店員送上一杯金鑽鳳梨椰奶西,非常足料而且甜度剛剛好。BTW 記得用Storellet 儲分啊,於Storellet成為牛大人餐廳會員,可用200積分兌換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)及 蜜桃白啤酒雪葩一杯推廣期

BTW 記得用Storellet 儲分啊,於Storellet成為牛大人餐廳會員,可用200積分兌換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)及 蜜桃白啤酒雪葩一杯推廣期至9月23日。

📍牛大人 各分店
沙田/ 旺角 / 元朗 / 尖沙咀 / 將軍澳 / 荃灣 / 觀塘 / 銅鑼灣
2024-08-18
2024-08-24 308 浏览
牛大人越開越多分店但依然經常滿座😆 同朋友想食就記得訂座~.今次試左鳳梨雞湯底🍍 鳳梨味唔重但有原隻雞係入面 啲肉仲要好好食!湯底一啲都唔馬虎🫶🏻呢期仲有限定鍋底🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』『醍醐蕃茄酸辣鍋』.只要 Like & Follow 牛大人社交平台仲有野飲送😙 金鑽鳳梨椰奶西🥥.講幾款其中最鐘意既配料同小食!牛大人既台灣小食真係有質素保證😋.|SRF美國黑牛後腿肉肉味濃但無和牛咁重油脂 肉質嫩滑🐮 encore左好多碟~.|澳洲M9和牛牛丸叫澳洲極上和牛套餐 每位就會贈送2粒!牛丸彈牙 咬落仲爆汁😎 牛味濃郁 好值得叫.|澳洲和牛牛胸爽牛胸爽係少見啲既部位 口感好爽😆.|蟹籽墨魚膠好欣賞牛大人有好多款唔同魚膠/海鮮膠☺️ 我地最鐘意係墨魚膠 仲有粒粒蟹籽咬 多重口感😉.|逢甲Q爽雞腳筋新推出既小食!微辣又惹味 size係細細粒 一啖一粒!好食脆口😋.|陳醋涼拌黑木耳酸酸地好開胃 木耳好爽口~ 食多左肉 叫返碟清爽下都唔錯.|涼粉 / 雪條原來依家涼粉無得寫紙仔/手機落單 要同店員講😆 而且晚市8點半左右就有店員推車仔出黎問每枱要唔要涼粉涼粉有齊配料 花奶/珍珠/紅豆/椰果條/花生😍 次
牛大人越開越多分店但依然經常滿座😆 同朋友想食就記得訂座~
呢期仲有限定鍋底🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』『醍醐蕃茄酸辣鍋』
|SRF美國黑牛後腿肉
肉味濃但無和牛咁重油脂 肉質嫩滑🐮 encore左好多碟~
|澳洲M9和牛牛丸
叫澳洲極上和牛套餐 每位就會贈送2粒!
牛丸彈牙 咬落仲爆汁😎 牛味濃郁 好值得叫
|澳洲和牛牛胸爽
牛胸爽係少見啲既部位 口感好爽😆
|蟹籽墨魚膠
|逢甲Q爽雞腳筋
|陳醋涼拌黑木耳
酸酸地好開胃 木耳好爽口~ 食多左肉 叫返碟清爽下都唔錯
|涼粉 / 雪條
涼粉有齊配料 花奶/珍珠/紅豆/椰果條/花生😍 次次黎都好鐘意食!
另外呢期牛大人有任食雪糕慶典 有唔同世界口味既dreyer’s雪條同甜筒🍦
2024-08-23 276 浏览
也就是点的桌子堆不下吧安格期特選牛板腱 我们选的是凤梨鸡的锅底,🍍咸香中带了点甜甜的调味,而绵软的牛肉在咀嚼中迸发出油脂和汤汁,🥩入口即化满嘴鲜香,就算是不沾调料也很好吃蟹籽墨汁漿 QQ弹弹的小丸子咬开的瞬间爆出鲜甜的蟹籽,不仅带来了嘎吱嘎吱的小口感🫧,更是香甜和爆汁在口中炸开了花甘梅红薯 🍠小吃也是无限畅点,小小一份可以尝到各种口味,大部分都是酸甜口的,大家分着吃,也不会觉得腻🤰无限畅吃,真的吃爽了
也就是点的桌子堆不下吧
🤰无限畅吃,真的吃爽了
自從牛大人台灣火鍋吃到飽嚟到香港之後一直深受歡迎,我同唔同組別嘅朋友同家人都食過好多次😆今次我就同男朋友,兩個食肉獸下唔嚟食佢嘅《澳洲極上和牛餐》(正價時段 $328一位;小童長者或優惠時段$288一位❣️)🍡 澳洲M9和牛牛丸叫呢個和牛餐會送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,呢粒牛丸真係勁好味,勁多肉汁🤤!🥩 牛肉✨安格斯特選牛板腱、✨安格斯牛小排、✨手切封門柳、✨安格斯一口牛肉粒、✨澳洲和牛M5牛肩卷、✨美國PRIME極級肩里肌呢個套餐真係超級多款肉可以食,全部都叫嘅話真係會食唔晒🤣 淨係特級澳洲牛肉已經已經咁多😍 我最鍾意係手切封門柳,雪花好靚、肥瘦適中,牛味香濃🤤🥓 其他肉類雞、豬、羊肉當然都冇走雞喇💗🦞 海鮮海鮮都超正🤩!有超大隻嘅新鮮大蝦🦐、鱸魚片🐟、蜆,仲有我最愛嘅係魚漿!呢度有好多款魚漿:✨蟹籽墨汁漿、✨干貝鮮魚漿、✨章魚珍珠漿,好彈牙好推薦👍🏻🍧 台灣熟食、台式飲品仲有超多台式熟食同飲品可以叫🤤🍦 任食Dreyer‘s雪糕雪條食到幾飽都好,Dreyer’s雪糕都不能少!呢度仲有好多平時少見嘅口味,例如開心果味等等😍

🍡 澳洲M9和牛牛丸

🥩 牛肉

🥓 其他肉類
雞、豬、羊肉當然都冇走雞喇💗

🦞 海鮮

🍧 台灣熟食、台式飲品
仲有超多台式熟食同飲品可以叫🤤

🍦 任食Dreyer‘s雪糕雪條
2024-08-22 66 浏览
好耐都冇食過牛大人,今次見到有優惠又有新推出嘅湯底就即刻去試吓!令人最驚喜嘅係晚市放題可以任食Dreyer's雪糕,仲有近期大熱嘅開心果味🥰🥰🥰.今期限定湯鍋 『三椒酸菜鮮魚鍋』同『醍醐蕃茄酸辣鍋』,值得一試👍🏻👍🏻👍🏻.我哋揀咗最貴嘅極上和牛套餐!可以選擇嘅肉類同埋食物好豐富,當中推薦『逢甲Q爽雞腳筋』,微辣嘅雞腳筋煙韌又爽脆,食住等鍋底就最啱!😋『陳醋涼拌黑木耳』酸酸甜甜幾開胃👍🏻 『澳洲和牛牛胸爽』口感出奇地爽脆,而且牛味濃厚 🐮.而家仲做緊以下優惠:❤️於Storellet成為牛大人餐廳會員,可以200積分兌換「HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)🍺 及 蜜桃白啤酒雪葩一杯」🍨 ❤️只要 Like & Follow 牛大人 社交平台,馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!向職員出示返已 Like & Follow 嘅畫面就得㗎喇!😎
而家仲做緊以下優惠:

2024-08-21 263 浏览
約咗朋友出沙田睇戲,睇戲之前就決定過嚟打個邊爐🙆🏻‍♀️我哋點咗極上和牛吃到飽嘅套餐,大部份嘅嘢食都可以任嗌🙆🏻‍♀️我哋揀咗台灣鳳梨雞鍋,都好足料,見到成隻雞,另外仲有苦瓜,可以清熱一下😎我見有推廣話用Storellet成為牛大人餐廳會員,就可以200積分換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒同蜜桃白啤酒雪葩,但因為我哋晏晝食,陣間又要睇戲,所以就冇嗌。淨係換咗金鑽鳳梨椰奶西,俾餐廳員工睇Like 同Follow 左佢地FB IG嘅畫面就得~打邊爐滯滯哋,飲呢個都幾清新😎同埋唔會好甜!不過出邊其實都好多嘢飲揀,用咗環保嘅杯去裝冷泡茶,冷泡茶可以解膩,亦都係唔錯嘅選擇!食嘢之前我哋拎埋醬汁,好開心有得揀沙茶醬,唔係好多地方有🙈我哋幾款肉都試咗,SRF美國黑牛後腿肉整體瘦啲,肉味相對濃啲💁🏽‍♀️安格斯特選牛板腱油脂分布多啲,但又唔會太多,所以會香口啲🙆🏻‍♀️另外呢度都好多滑嘅選擇,我哋揀咗干貝鮮魚漿,蟹籽墨汁漿同埋章魚珍珠漿,全部都好彈牙,夠鮮味👍🏻出面自助區域好多配料可以揀,我哋揀咗唔少蔬菜類,都好新鮮😋

食嘢之前我哋拎埋醬汁,好開心有得揀沙茶醬,唔係好多地方有🙈

出面自助區域好多配料可以揀,我哋揀咗唔少蔬菜類,都好新鮮😋
2024-08-20 302 浏览
我地都好耐好耐冇食牛大人啦,對上一次一齊食仲要係拍緊拖🤣提早book定位!即刻可以入座,完全唔洗等今次我地都係叫左個鴛鴦湯底(好多款湯底選擇),3款唔同價錢肉類既選擇,今次我地選擇了澳洲極上和牛,澳洲和牛牛胸爽口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味自助區有好多台灣直送美食&自助配料,仲有牛大人最好飲既冷泡茶,我地最鍾意飲白桃烏龍🍑依家晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨 仲有個仙草食!超好食呀真係今期限定湯鍋🍲酸辣雙雄三椒酸菜鮮魚鍋醍醐蕃茄酸辣鍋

我地都好耐好耐冇食牛大人啦,對上一次一齊食仲要係拍緊拖🤣
提早book定位!即刻可以入座,完全唔洗等

今期限定湯鍋🍲
酸辣雙雄三椒酸菜鮮魚鍋
醍醐蕃茄酸辣鍋
2024-08-20 255 浏览
【牛大人吃到飽台灣火鍋】提起牛肉火鍋人就一定諗起牛大人啦!今次就去到牛大人Master Beef – 吃到飽台灣火鍋沙田店,識點一定點極上和牛套餐啦!鍾意酸辣嘅朋友,今期限定湯鍋『酸辣雙雄』:三椒酸菜鮮魚鍋 或 醍醐蕃茄酸辣鍋~不過我今次同兩個小朋友嚟食就叫咗蕃茄湯底,非常好味㗎!首先見到我嘅陣容就知道我哋有魔王家族啦!超級推介嘅有冇和牛牛丸、澳洲和牛小牛排🥩,安格斯牛,入口處即溶。齒頰留香!特別推介~澳洲和牛牛胸爽^_^菲常爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮最新涼拌小食👏🏻『逢甲Q爽雞腳筋』煙韌爽脆帶微辣,餸酒、食住等鍋底就最啱!😋『陳醋涼拌黑木耳』陳醋嘅酸酸甜甜,非常開胃,配埋黑木耳,清脆爽口👍仲有啊最近牛大人仲有好多^_^優惠1️⃣於Storellet成為牛大人餐廳會員,可以200積分兌換「HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯(330ml)🍺 及 蜜桃白啤酒雪葩一杯」🍨 (推廣期:8月1日至9月23日)2️⃣ 晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨 今次仲有我好鍾意食開心果朱古力添😋(適用於牛大人全線分店)。3️⃣ 只要向職員出示返已 Like & Follow 牛大人 社交平台嘅畫面就,就送「金鑽鳳梨
【牛大人吃到飽台灣火鍋
提起牛肉火鍋人就一定諗起牛大人啦!
今次就去到

特別推介~澳洲和牛牛胸爽^_^菲常爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮

仲有啊最近牛大人仲有好多^_^優惠
1️⃣於Storellet成為牛大人餐廳會員,
2️⃣ 晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨
3️⃣ 只要向職員出示返已 Like & Follow 牛大人 社交平台嘅畫面就,就送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯😎

澳洲和牛牛胸爽^_^菲常爽脆
澳洲和牛牛胸爽^_^菲常爽脆