2022-10-19 136 浏览
朋友大力推介我哋試既串燒🤣咁岩去完apm 就順便去買反屋企食 外賣自取有88折 佢哋無堂食既,我哋住將軍澳 買完反屋企都要大半個鐘 一路搭車一路聞住啲野食好香 未食先流口水。反到屋企啲野食仲係熱熱地 仲有張手寫紙送野食 好cute🤣都多謝佢哋份小食 係炸魚蛋 好大粒好彈牙 今次order左幾樣野食 花甲粉 食左一啖之後忍唔住waa左一聲 好好食 一啖接一啖停唔到 花甲好鮮甜 個湯底好正!!蒜蓉金菇 啲蒜好食 調味好好而且金菇份量好多香辣味娃娃菜 同佢個名一樣幾惹味 依個配搭唔錯牛舌 燒得岩岩好 切得好大片好厚 好扺食炸榴槤 好足料好重榴槤香味仲有叫左司華力腸 雞全翼 雞軟骨 薯仔片 炸蠔 依啲都處理得好好 唔會燒到好乾岩岩好😋2個人食到超飽 而且全部都好好食啊!多謝朋友推介我哋🤣

今次order左幾樣野食
蒜蓉金菇 啲蒜好食 調味好好而且金菇份量好多