2021-07-29 40 浏览
已經第二次來呢度食,水準不但保持高質,海鮮類今次仲多左個好好味嘅貝類、鮑魚、生蠔都係任食,熟食方面,今次有新推介,係辣魚皮,唔係平時打邊爐嗰d炸魚皮,係潮州鋪嗰種爽滑嘅魚皮,唔係度度都有ga,好驚喜❤呢度一坐低set好爐之後,職員會放上一d已經處理好、剪好蝦鬚蝦腳嘅蝦俾你燒住先,另外會送每人一串白鱔同 魷魚(好高質!!!!) 串白鱔我會好俾心機燒,燒到塊皮脆卜卜,個爐上下層都可以燒,我建議下層可以擺啲蔬菜類,等上邊燒嘅海鮮汁同肉汁滴落去容易熟啲。蔬菜類必食冬菇、翠玉瓜、南瓜 、矮瓜,仲有好juicy嘅菠蘿!!! 最後甜品方便都仍然係香港製造嘅雪糕,今日我揀左沖繩海鹽味,再加燒過嘅waffle,好夾!!