2017-05-22
咁岩行開兆萬 所以夜晚都決定喺度食飯,望到有唔同嘅傳單 最後都係決定咗食呢間。一入到去個環境有好多日本嘅擺設,唔似一般嘅放題店會好嘈,反而有好靜嘅空間同朋友傾吓計。估唔到真係有得自製章魚丸,之前諗住同男朋友去銅鑼灣整,結果今次放題都可以試到!呢間放題比足材料自己整,仲有唔同醬汁可以加上去章魚丸到,最緊要係自製章魚丸係送既又可以玩到!呢到有好多唔同嘅飲品選擇,側邊仲有唔少小食可以拎,仲有好多張紙可以揀嘢食。一嚟梗係揀咗刺身食先!俾足料刺身好新鮮! 刺身冇腥味 好鮮甜。另外值得一讚嘅係壽司,花之戀,火焰蟹柳都正!花之戀嘅三文魚好肥美 唔似出邊放題既好薄,另外火焰蟹柳好實肉 有鮮甜嘅蟹味 一咬落去唔會散咗,質素好過出面放題。另外升級體驗雖然要加$50但見到生蠔,羊架,珍寶帶子同蝦都覺得抵!全部都係我嘅最愛!珍寶帶子真係好大粒,賣相好吸引睇落亦都好乾淨。 所以好放心咁食咗好多!到咗小食類 咖喱魷魚同地獄東風螺都值得推介叫完再叫過!辣度對我來講啱啱好! 咖喱魷魚口感好爽口一啲都唔un,另外東風螺都冇沙,好入味,唔係就咁加啲辣油就算數!天婦羅都係即叫即炸 食起嚟都仲係熱嘅燒牛舌同豬頸肉唔會話淋唔會
叫完再叫過!辣度對我來講啱啱好!
天婦羅都係即叫即炸 食起嚟都仲係熱嘅
燒牛舌同豬頸肉唔會話淋唔會話太硬,燒牛舌唔腥好爽口同埋估唔到咁大塊!另外豬頸肉半肥肉質均勻。仲有甜品類嘅牛奶布甸同芒果布甸都係足料!
最後一讚嘅係員工嘅服務,會主動問我要唔要手套方便食螺,仲會問仲有冇其他需要幫到我哋👍🏻同埋呢一間野冇漏單!上菜都幾快,會下一次再嚟 食物質素同價錢成正比!