长沙湾有间打卡餐厅📸 Boholic以波希米亚风为主题,有多个打卡位,环境清新舒适☺️仲有室外位置 而家天气无咁热 大家可以带爱宠一齐黎🐶❤️餐厅主打多国菜,all day breakfast、意大利面、日式丼饭、法式烩饭、pizza、burger 仲有多款甜品&饮品 超多选择🤩我就点左“蒜香法式奶油蘑菇烩鸡肉配日式珍珠饭 $75”超推荐❗卖相也不错呢~ 法式奶油个汁做得好好 味道浓郁😋包裹系每一块鸡同饭粒上 估5到咁好味 鸡肉也不错 口感嫩滑 仲有d薯仔蘑菇做配菜 不错👍🏻“意式风味玛格丽特烤薄饼 $85” 🍕味道可以 饼底无无即叫即制的新鲜感 口感有d硬 如果可以脆身d会更好🙂“焙茶软心巴斯克烤微焦芝士蛋糕 $52” 🍰好爱焙茶口味的甜品🍵+巴斯克是绝配 面层微焦 食落淡淡茶香味 但系我一个人食唔晒 同闺蜜分享刚刚好👧🏻👧🏻

我就点左“蒜香法式奶油蘑菇烩鸡肉配日式珍珠饭 $75”
超推荐❗卖相也不错呢~ 法式奶油个汁做得好好 味道浓郁😋
包裹系每一块鸡同饭粒上 估5到咁好味 鸡肉也不错 口感嫩滑