2005-11-29 16 浏览
3個女仔去食, 叫左馬戎休炒雜菜, 咖哩雞撈檬, 蕃茄蟹粉撈檬, 越南春卷, 海底椰黑白糯米, 椰汁眉豆糯米馬戎休炒雜菜都幾好味, 四十零蚊都大碟的, 有芥蘭,椰菜, 白菜, 都有好幾款, 馬戎休味道好香, 汁多左少少, ok啦! 咖哩雞撈檬,個咖哩汁好濃味, 雞有d鞋, 皆因煮過時啦, 但係咖哩汁配檬粉呢個配搭好正, 真係連汁都飲埋蕃茄蟹粉撈檬係第2次食啦, 清清地, 不過第1次食個時surprise多d, 今次比咖哩檬搶左風頭, 覺得佢有d淡越南春卷有少少辣, 但係好香脆, 味道比一般越南春卷唔同, 呢度大件得多, 重配埋越南香草, good!海底椰黑白糯米, 椰汁眉豆糯米都係一般啦, 眉豆配糯米煮得腍過頭, 無咩咬口, 但海底椰就good啦, 甜品一般啦 service一般, waiter好似打衝鋒咁, 跑來跑去, 好怕佢會倒晒d野係我頭頂, 驚驚........